De Werkplaats > Motor & Aandrijving

 Chippen G31 540D

(1/20) > >>

Sven_540d:
Zijn er hier soms leden die ervaring hebben met een gechipte  G3* 540D? Wil mijne laten chippen maar heb geen idee of deze motoren daar gevoelig voor zijn en zeker nog geen idee waar. Heb al men wagens vroeger (VAG wel) bij DVX laten doen maar hoor laatste tijd niet zon fraaie verhalen van hen. BR raden er me veel aan en APEC zag ik ook redelijk wat voorbij komen hier.

Pannenkoek:
Zo een instapblokje als in de 540d valt niet vooruit te branden, h. Groot gelijk dat je die mechanische slak laat chippen. Dat kan nl. absoluut geen kwaad.

:-)

dadoke:

--- Quote from: Sven_540d on 13 September 2022, 22:37:12 ---Zijn er hier soms leden die ervaring hebben met een gechipte  G3* 540D? Wil mijne laten chippen maar heb geen idee of deze motoren daar gevoelig voor zijn en zeker nog geen idee waar. Heb al men wagens vroeger (VAG wel) bij DVX laten doen maar hoor laatste tijd niet zon fraaie verhalen van hen. BR raden er me veel aan en APEC zag ik ook redelijk wat voorbij komen hier.

--- End quote ---

Genoeg topics over geschreven, zoek maar eens even ...

En waarom al chippen na 2 maand in bezit?  Heb zelf met 300pk/700Nm gereden, alles went, maar die 100Nm meer gaat het verschil niet maken, tenzij je graag het risico op grote facturen vergroot  :)

kietekiet:
Chippen die handel!!!! Life is to short not to!  Maar zoek u aub ne goeie chiptuner ;)
Een of ander snel ineengezet file'ke er op zetten kan het kleinste kind. Niet wetende welke nep ingenieur die ontwikkeld heeft.
Zoek u een tuner die bereid is een dataloging op straat te laten maken, en er voldoende tijd in wil steken. Niet zomaar bij de eerste de beste allibaba binnen springen die 100 verschillende merken chipt. Zoek u een Bmw specialist.

Iksree:
Bleef ik ook mooi van weg.
Je gaat 2 seconden sneller aan 200 km/u zijn dan een stock..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version