Mijn Voertuig > Z3M - Z4M

 200x - E86 - Z4///M Coupé

<< < (7/8) > >>

Kaluzi:
Awel, dan was ik die gast die naast jullie aan het eten was, aan de ronde tafel ook aan de zijdeur. Welk koppel waren jullie dan, die dat aan het eten waren of niet? :)

lili:

--- Quote from: Kaluzi on 24 March 2009, 13:17:05 ---Awel, dan was ik die gast die naast jullie aan het eten was, aan de ronde tafel ook aan de zijdeur. Welk koppel waren jullie dan, die dat aan het eten waren of niet? :)

--- End quote ---

yep, diegene die aan het eten waren ;D

GeoBem007:
Schattig, die meets hier ;-)

Bij mijne beste maat in't straat heeft er ene ook ne Z4MQP, wel ne blauwe :) En ook ne X3 3.0d..

Lekker bakkie!

Nobledriver:

--- Quote from: Kaluzi on 23 March 2009, 18:52:37 ---Enkel het geluid op hogere toeren is beetje ondermaats. Iemand advies, geef maar gerust. Heb op Youtube al mooie geluiden gehoord met Remus en AC Schnitzer uitlaten.

Had er ook nog even aan gedacht van er zwarte 20" onder te steken, maar de wielkas is zo perfect voor 18" dat het niet opvalt, vrees zelf met 20" dat bij het optrekken de band tegen de kas zal komen, so bye bye sportiviteit!

--- End quote ---

Ik heb een achterste pot van Remus op mijn wagen zitten (is er ook één met S54 motor  ;) ) en ik ben echt zeer tevreden van het geluid. Als ik het niet vergeet zal ik eens een geluidsfragmentje opnemen. Heb ook nog andere niet-originele elementen in de uitlaatlijn laten steken maar deze zijn toch minder bepalend voor het geluid dan de achterste demper.

Ik beaam de mening van Lectra i.v.m. de 19 duims velgen, vind die echt perfect zitten onder een E86  :thumbsup:

Franzino:

--- Quote from: Bram on 24 March 2009, 00:27:31 ---Toevallig ook eentje van  :wow:
--- End quote ---
Is wel serieus verlaagd ze.... Met 19" en zonder extra verlaging hangt een standaard Z4M redelijk hoog. Maar 19" maakt een M wel af! Ik ben persoonlijk geen fan van het uitzicht van de originele 18" M velgen.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version