Auteur Topic:  SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!  (gelezen 7965 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline SleepEatDrift

 • Medewerker
 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *****
 • Berichten: 9
SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Gepost op: 30 september 2019, 19:39:31 »
SLEEP - EAT - DRIFT

DriftDay - 23 november 2019 - WeezeBen je al eens dwars gegaan door de sneeuw? Of op de vorige driftdag?! Was het leuk?! Doe het nu op een supernat wegdek waar je zeer minimale schade hebt aan je banden. In Weeze is er een driftparcours van circa 1.200 meter lang ! :P Bijna elke meter kan je dwars nemen en dit in alle veiligheid!  ^-^

Wanneer?
Zaterdag 23 november 2019

Waar?  Weeze!
Via BMW GPS best navigeren naar naar 'Klever-Tor' te Weeze, op Google maps is het Baaler Strasse te Weeze.
https://goo.gl/maps/cHNKyJWHubp

Waarom?
- Omdat je auto kunnen beheersen op momenten dat 'ie (onverwacht) uitbreekt een enorme verbetering is van je rijcapaciteiten.
- Omdat leren driften op de openbare weg vooreerst moeilijk, strafbaar en gevaarlijk is.
- Omdat leren driften op een afgesloten parcours met ruimte voor missers onstpannen gebeurt, 100% pure fun is én ook nog eens veel meer aanleert dan op de openbare weg.
- Omdat je bijna nooit aaneensluitende bochten kan leren driften tenzij op 'n specifiek event. Hier is een overvloed aan aaneensluitende bochten!
- Gewoon omdat het dikke fun is om met een erg kleine bende forummers de discipline van het driften spelenderwijs, veilig maar wel met garantie op (duidelijke) improvement aan te leren.
- Omdat deze locatie normaal bezet is door proffesionele drifters die met krel RWD's komen oefenen en niet zo nauw kijken.

Welke auto's?
Zo goed als elke wagen leent zich er goed toe ... zolang deze achterwielaangedreven is. Sommige 4WD of FWD laten ook het kontje los in snel genomen bochten, maar aanhoudend powersliden is daarmee bijna niet mogelijk, bij de meeste zelfs pertinent onmogelijk. Dus best achterwiel aangedreven wagens (RWD).

"Heb ik een sperdifferentieel nodig?"
Het helpt (hard), maar het is geenszins noodzakelijk en perfect mogelijk zonder sperdifferentieel. Meer nog : als je 't kan leren met een auto zonder (wat moeilijker is, zoveel is zeker), dan kan je 't zeker met een auto mét sperdiff.

"Heb ik een auto met benzinemotor nodig?"
Het helpt, maar het is evenmin noodzakelijk als een sperdifferentieel nodig is. Ook hier geldt: als je 't kan met een diesel (doorgaans tragere gasrespons, beperkt toerentalbereik), wat moeilijker is dan met een goed aan het gas hangende benzine, dan kan je 't zeker met een auto met zo'n benzine.

Veiligheid
Het is van enorm belang dat de veiligheid ten allen tijden zo groot mogelijk is. De locatie is pas veilig als wij allen ons gedragen zoals het hoort en enkele regels in acht nemen! Lees volgende regels goed door! Indien wij merken dat er een overtreding gemaakt word op deze regels? Dan is uw driftdag voorbij zonder enige financiële tegemoetkoming. Zeer simpel...

De Regels
• De baan wordt continu nat gehouden, dus bandenslijtage is minimaal.
• De driftauto mag max. 92 Dba produceren.
• Helm is verplicht voor zowel bestuurder als bijrijder.
• Maximaal 2 personen in auto.
• Alle ramen dienen gesloten te zijn en het is verplicht gordels te dragen.
• Respect voor de officials; niet driften indien een official op de baan staat en volg de aanwijzingen strikt op.
• Bij het tonen van de gele vlag, dient de drift DIRECT afgebroken te worden. Bij het niet opvolgen van deze regels volgt eerst een waarschuwing, bij een 2de overtreding: 1 uur pauze (voor zowel bestuurder als auto). Bij een 3de overtreding wordt u vriendelijk verzocht het terrein te verlaten.
• Respect voor de andere drifters en dan met name het materiaal.   
• Komt u op het gras terecht, rijdt dan rustig de baan terug op en zet de eventueel omgevallen kegels weer rechtop en op de juiste plaats.
• Burn-outs en donuts draaien is niet toegestaan!
• Snelheid in de pitlane, de Hangar en op de startgrid is maximaal 15 km/h! Geen drifts, burns toegelaten!

Reglement hangar en parkeerplaats:
Parkeer zo economisch mogelijk.
In de hangar is stroom, water aanwezig en normaal ook een compressor om banden op te pompen indien nodig.
Alles moet schoon en opgeruimd achtergelaten worden! Er worden vuilzakken voorzien aan de ingang van de hangar

Dagindeling:
VOORLOPIGE (!) DAGPLANNING

08u00 - Aankomst te Weeze
           - Inschrijving in kleine zaal naast toilet
           - Auto klaarmaken/afladen
08u30 - Briefing (verplicht te volgen)
09u00 - ROOD (Eerste ronde achter SafetyCar, Niet driften/inhalen! Parcoursverkenning)
09u20 - BLAUW (Eerste ronde achter SafetyCar, Niet driften/inhalen! Parcoursverkenning)
09u40 - ROOD
10u00 - BLAUW
10u20 - ROOD
10u40 - BLAUW
11u00 - ROOD
11u20 - BLAUW
11u40 - ROOD
12u00 - Middagpauze = Absolute stilte ! Wij voorzien hamburgers met overheerlijke drakensaus en drank aan democratische prijzen
13u00 - BLAUW
13u20 - ROOD
13u40 - BLAUW
14u00 - ROOD
14u20 - BLAUW
14u40 - ROOD
15u00 - BLAUW
15u20 - ROOD
15u40 - BLAUW
16u00 - ROOD
16u30 - EINDE - OPGELET…! Lees onderstaande tekst…!

Het einde is niet het einde...! Het parcours moet netjes achtergelaten worden... Dat wil zeggen... Borstelschoon terrein! Propere hangar. Wij houden de poort toe zolang niet alles opgeruimd is!

LET OP! Je bent niet verplicht van elke stint effectief mee te rijden... Zoals je ziet is er meer dan voldoende tijd en ruim voldoende stints om er een superdag van te maken. Gun jezelf wat rust en geraak niet overmoedig... Wij ervaren dat in de namiddag de meeste moeilijkheden beginnen te krijgen met de vermoeidheid. Hou daar aub rekening mee en denk aan uw en andere hun veiligheid !!! Dank u. :)

Verplicht:
- Valhelm
- Regels ten allen tijden respecteren!
- Sleepring dient in handbereik te zijn (opbergvak deur). Geplaatst vooraan op de wagen is nog beter!
- Polsbandjes zichtbaar houden en aanhouden gedurende de hele dag. Geen polsbandje = niet op het parcours!
- Op het parcours is het dragen van een fluo vest verplicht!

Voor wie is deze dag?
Iedereen is welkom! Breng vrienden mee op dit uniek event en verruim ook hun kijk over driften. U kan altijd meerijden met de drifters indien deze het toelaten. Let wel! Maximum 2 personen in 1 wagen!
De groep zal klein genoeg zijn om regelmatig eens af te wisselen. Er is voldoende tijd voorzien om de wagens ook een momentje van koeling te gunnen. Hou hier zelf rekening mee en laat uw wagen af en toe eens afkoelen indien nodig. Bij een normaal werkende visco en fan is dit niet nodig maar je weet nooit...

Indien je dus iemand kent met een driftwagen. Kan je deelnemen met zijn/haar wagen als chauffeur (onderling overéén te komen) Passagiers mogen niet het stuur in eigen handen nemen en kunnen enkel meerijden met drifters of bijkomende drifters. Laat telkens uw polsbandje zien aan de marshall bij het oprijden van het parcours.

Het is niet toegestaan als toeschouwer om het parcours te betreden! Onder geen enkele omstandigheid !!! Enkel fotografen zijn toegestaan op het parcours na toelating van mijzelf en verwijzing naar locatie waar ze plaats mogen nemen.

Dus...

Drifter: Iemand die een auto en zichzelf inschrijft voor deze dag. Zowel starter als gevorderde (niet vergeten te vermelden bij inschrijving aub)
Bijkomende Drifter: Iemand die ook drift maar met een reeds ingeschreven auto.
Passagier: Iemand die mee plaats neemt in de wagen als passagier (Verplicht: Polsbandje, valhelm, fluo vest)
Toeschouwer: Iemand die komt kijken en mee komt supporteren. Alle aanmoedigingen zijn welkom! Driften is niet simpel! al lijkt het soms wel zo.

Hotel

We maken onze naam ook letterlijk waar. Het is effectief "Slapen, eten en driften" ! Wij hebben in het verleden reeds met dit hotel samengewerkt en dat was iedereen blijkbaar perfect bevallen. Wij raden aan om mee op hotel te gaan! Simpele maar propere topkamers, heerlijk en verzorgd ontbijt en een warme ontvangst. Ook voldoende parkeerplaats aan het hotel zelf en dicht gelegen aan het effectieve driftparcours. Je zal minder vermoeid zijn en het is altijd heel gezellig en aangenaam!

U kan kiezen voor een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer of driepersoonskamer.
Prijzen zijn inclusief heerlijk ontbijt en parking !

1pers. = 60 EUR
2pers. = 110 EUR
3pers. = 150 EUR

Inclusief ontbijt, boeking, parking en taksen. 

Hotel Jägerhof  
1-sterrenhotel

Adres: Bahnstraße 24, 47652 Weeze, Duitsland
Telefoon: 49 2837 664955

Inschrijven?
   1. Schijf je in voor dit evenement. Laat even iets weten in dit topic of via de SED Facebook posts.
   2. Doe de betaling.

Drifter: EUR 240,-
Bijkomende Drifter: EUR 60,-
Passagier: Ter plaatse te betalen: EUR 25,- Vergeet uw valhelm niet mee te brengen aub
Toeschouwer: GRATIS !

OPGELET: Je bent pas zeker van je plaats van zodra je betaling ontvangen is.
Er zal in dit topic regelmatig een update komen met de deelnemers die zijn ingeschreven.

Betalen kan ter plaatse enkel voor passagiers! Drifters en bijdrifters dienen vooraf te betalen via overschrijving. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling!

OPGELET: Ingeschreven op de deelnemerslijst (dus als wagen   drifter) = aanwezig op deze driftdag! Wij huren dit terrein af en zijn bijgevolg financieël verantwoordelijk.

Schrijf de deelnameprijs van 240 EUR (drifter + wagen + 23 november) over op ---> IBAN: BE29 7506 4721 3464 - BIC: AXABBE22 op naam van Braet Dave te Brecht met de volgende vermelding :
"SED   nickname   voornaam   naam   ingeschreven voertuig 23 november"


Voorkeurnummer: Bij een dubbele aanvraag van hetzelfde nummer zal diegene die eerst zijn overschrijving volbracht heeft het nummer toegekend krijgen.

Zorg dat je zeker de datum van de driftdag vermeld! (23 november in dit geval!)

Hou dit topic in de gaten voor eventuele updates en laten we allen van deze dwarse dag een geslaagde dag maken !  :thumbsup:

FAQ en nuttige informatie?!?
Moet een toeschouwer betalen?
Neen. Is het de moeite om te komen als toeschouwer? Jazeker! Desondanks dat je parcours niet mag betreden is het zeker nog de moeite om te komen kijken. Je hebt immers zicht op de grote snelle bocht vlak voor de hangar en daar is meer dan voldoende ruimte om de drifters te spotten. Ook achteraan de hangar is er plaats voorzien om te kunnen kijken als toeschouwer en wederom met voldoende ruimte en actie en dit in alle veiligheid. Daar is het een aankomende bocht die je kan bekijken.

Waarom is een "SLEEP - EAT - DRIFT" Day duurder dan een normale driftdag te Weeze?
Daar zijn 2 redenen voor:
   1. We zijn aanwezig met een veel kleinere groep om de veiligheid veel hoger te houden. Een bewuste keuze... Dat maakt de prijs ten eerste duurder (minder inschrijvingen)
   2. We zijn verplicht een hogere prijs te stellen van de eigenaar van Weeze. Wij mogen financieel niet interessanter zijn dan de driftdagen die georganiseerd worden door hen zelf. Voordeel van Sleep-eat-drift tov meerdere andere circuit dagen is het feit dat we allemaal met degelijk materiaal rijden, geen drift koten waar een paar blutsen meer of minder niet uitmaakt. Dus iedereen draagt automatisch zorg voor andermans & eigen spullen.

Is het de (kleine) meerprijs waard?
Naar onze mening?! Zeer zeker!!! Je moet weten dat er op een normale driftdag te Weeze -ten eerste- dus al veel meer volk aanwezig is en ten tweede: dat deze drifters ofwel pro's zijn die eens komen oefenen, ofwel amateurs zijn die met RWD kisten rondrijden waar geen enkel exterieur-onderdeel blutsloos is en die kisten met haken en ogen aan elkaar hangen. Wij willen de mogelijkheid aanbieden om kennis te leren maken met driften op een veilige manier. En toegankelijk maken voor mensen die bv. hun ///M eens dwars willen zetten. Uiteraard is dit natuurlijk geen risicoloze bezigheid. Maar de veiligheid is wel veeeeel groter!

Betaal tijdig! Enkel dan bent u zeker van inschrijving.
Er zijn 40 plaatsen voorzien. Meer nemen we niet aan om de veiligheid hoog te houden…!
We werken met het FIRST COME, FIRST SERVE principe. De eerste 40 zijn zeker van hun plaats. 41ste overschrijving en daarop volgende worden teruggestort!
Bedankt voor uw begrip!

Officiele lijst van deelnemers voor SLEEP EAT DRIFT 23 november:

BLAUW

1. Trebo91 - BMW E36
2. Kitesmurfke - BMW F80 M3
3. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3
4. AlexisB & WaldoVDG - BMW 140I
5. DESM3 & Maarten - BMW F80 M3
6. PaulF - Mercedes W211/Ariel Atom 3
7. Nick Van Linden & Bijk. Drifter. - BMW M3 F80
8. BMW M Crew - BMW 2002
9. Hammer1 & D1VNV - Mercedes E63 AMG
10. WUT-M2 - BMW F87 M2
11. Volonte - BMW E46 M3
12. peterpure - BMW 140i
15. BEEMERRACING -
16. BEEMERRACING -
85. Maarten De Vrieze - BMW E85 Z4 2.5i
100. Ryan - BMW E36 325i
325. Wouterr - BMW E36 325i
327. Dreetn & Sjelle - E30 327i
666. Bradec - BMW E91 325i
8008135. PJH - Asserti - E36 320iA

ROOD

1. Raf en Wim - BMW E30 325i
2. Andy Meys - BMW M4
3. brjefs - BMW F80 M3
4. PAPY & Bart Devulder - E30 BLACK BETTY
5. Michiel Goethals - BMW E30 325i
6. JonasVDB - BMW M140i
7. LodewijkV - E34 525tds
8. DriesDW & JietserVH - BMW E36
9. TONY320i - BMW E30 320i
10. Richie & Lino - F21 M135i
11. OrryVM - BMW E36 318is
12. ANIMAL - BMW E92 M3
15. ChesneyDL - Mercedes 250d
16. NDK - BMW M3
100. Fonny - BMW E92 M3
101. JeroenB - BMW E36 325i
155. Kristof - Alpina D5
325. Koen335d - BMW E36 325i
667. Fred318is - E30 318is
1207. HLORENZOPHOTOGRAPHY - BMW F87 M2

INSTRUCTEURS:

Nico - BMW E39 535i - BMW E34 M5
Thijssie - Mercedes 190

« Laatst bewerkt op: 20 november 2019, 08:35:33 door SleepEatDrift »

Offline Momenol

 • Premium Member
 • Trade Count: (+10)
 • Crashed!
 • *****
 • Berichten: 11949
 • Momenol Images
  • Owner of Momenol Images
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #1 Gepost op: 30 september 2019, 19:46:21 »
VOOR DE AANWEZIGE DIE ZEKER FOTO'S WILLEN VAN HUN WAGEN: Spreek mij aan, stuur mij een bericht op BB, Facebook, Instagram,...
Dan bespreken we hoe en wat  :)
The Racecar - BMW E36 325iThe Oldie - E30 316i
The Roofless - Mazda MX-5 10th AEThe Blower - Audi S4 B5
The Boiler - BMW E39 530DThe Rotary - Mazda RX8
The Italian - Alfa 1.9 JTDmThat other Boiler - BMW E91 320D
69000 banpunten

Offline Trebo91

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2663
Re: Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #2 Gepost op: 30 september 2019, 20:43:17 »
Deze editie ben ik er nog eens bij.  :exited: Hopelijk kunnen we gewoon normaal aan de dag starten.  :neener:

Offline Kristofm

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2840
Re: Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #3 Gepost op: 30 september 2019, 23:29:05 »
1. Kristofm - Mercedes c55 AMG - nr55

Offline BartJanssen

 • Trade Count: (+4)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2124
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #4 Gepost op: 1 oktober 2019, 10:55:46 »
1. Kristofm - Mercedes c55 AMG - nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
BMW E36 M3 3.0 - Track
BMW F15 X5 40e - Daily

Offline kitesmurfke

 • Trade Count: (0)
 • Pre-Qualifying
 • **
 • Berichten: 55
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #5 Gepost op: 2 oktober 2019, 21:31:13 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Offline alexb

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 1
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #6 Gepost op: 6 oktober 2019, 17:25:43 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I

Offline DesM3

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 4
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #7 Gepost op: 11 oktober 2019, 02:28:29 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I
5. Desiree Aerts ; Maarten Tielens (tweede rijder) - BMW F80 M3

Offline PJH

 • Premium Member
 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 1176
  • www.openroads.be
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #8 Gepost op: 11 oktober 2019, 16:19:47 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I
5. Desiree Aerts ; Maarten Tielens (tweede rijder) - BMW F80 M3
6. PJH - Asserti - E36 320iA - nr 8008135
www.openroads.be
Rediscover the fun of driving!

Offline happydude

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 334
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #9 Gepost op: 11 oktober 2019, 20:35:31 »
ben ik verplicht heel de dag te blijven ?
want ik moet in de late namiddag naar een vergadering op het werk

Offline PJH

 • Premium Member
 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 1176
  • www.openroads.be
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #10 Gepost op: 11 oktober 2019, 23:44:11 »
Het is geen gesloten instelling, je kunt ontsnappen wanneer je wil ;)
www.openroads.be
Rediscover the fun of driving!

Offline happydude

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 334
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #11 Gepost op: 12 oktober 2019, 09:38:12 »
Het is geen gesloten instelling, je kunt ontsnappen wanneer je wil ;)
Je weet nooit in duitsland 😁

Offline nick335i

 • Trade Count: (0)
 • Pre-Qualifying
 • **
 • Berichten: 73
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #12 Gepost op: 12 oktober 2019, 20:32:26 »
Het is geen gesloten instelling, je kunt ontsnappen wanneer je wil ;)
[/quote

 :toofunny: :toofunny: :toofunny:

Offline Goesting

 • Trade Count: (0)
 • Qualifying
 • ***
 • Berichten: 176
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #13 Gepost op: 14 oktober 2019, 13:08:25 »
Zoals op de edities van vorig jaar kom ik terug eens kijken en meerijden waar mogelijk. :thumbsup:

PS: De foto in het openingsbericht werkt hier niet. Volgens mij staat Dropbox niet toe om foto's op dergelijke manier in te sluiten.
2015 - 2019: BMW F20 118d
2019: BMW G20 320i
2019 - Now: BMW F20 M140i

Offline happydude

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 334
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #14 Gepost op: 14 oktober 2019, 18:43:33 »
buiten dat er fotos genomen worden
zijn er ook mensen die filmen ?   8)

Offline bradec

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 10
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #15 Gepost op: 14 oktober 2019, 20:09:04 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I
5. Desiree Aerts ; Maarten Tielens (tweede rijder) - BMW F80 M3
6. PJH - Asserti - E36 320iA - nr 8008135
7. Bradec - BMW e91 325i - nr 666
I could care less

Offline PaulF

 • Trade Count: (0)
 • Qualifying
 • ***
 • Berichten: 149
 • F31 B3 / Atom 3
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #16 Gepost op: 15 oktober 2019, 10:00:11 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I
5. Desiree Aerts ; Maarten Tielens (tweede rijder) - BMW F80 M3
6. PJH - Asserti - E36 320iA - nr 8008135
7. Bradec - BMW e91 325i - nr 666
8. PaulF - Mercedes W211/Ariel Atom 3

Offline Wouterr

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 6
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #17 Gepost op: 17 oktober 2019, 13:48:30 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I
5. Desiree Aerts ; Maarten Tielens (tweede rijder) - BMW F80 M3
6. PJH - Asserti - E36 320iA - nr 8008135
7. Bradec - BMW e91 325i - nr 666
8. PaulF - Mercedes W211/Ariel Atom 3
9. Maarten De Vrieze - BMW E85 Z4 2.5i - nr. 85
10. Wouterr - BMW E36 325i - nr. 325

Offline brjefs

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 4
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #18 Gepost op: 22 oktober 2019, 20:46:38 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I
5. Desiree Aerts ; Maarten Tielens (tweede rijder) - BMW F80 M3
6. PJH - Asserti - E36 320iA - nr 8008135
7. Bradec - BMW e91 325i - nr 666
8. PaulF - Mercedes W211/Ariel Atom 3
9. Maarten De Vrieze - BMW E85 Z4 2.5i - nr. 85
10. Wouterr - BMW E36 325i - nr. 325
11. brjefs - BMW F80 M3

Offline happydude

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 334
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #19 Gepost op: 22 oktober 2019, 22:12:34 »
Zijn er ook mensen dat kunnen filmen aan de kant ? ;D

Offline Goesting

 • Trade Count: (0)
 • Qualifying
 • ***
 • Berichten: 176
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #20 Gepost op: 23 oktober 2019, 12:09:48 »
Zijn er ook mensen dat kunnen filmen aan de kant ? ;D

Als ik eens een toertje mag meerijden wil ik u wel filmen langs de kant. :razz:
Dat zal wel met de smartphone zijn. Voor hogere kwaliteit mag je altijd zelf het betere opnamemateriaal voorzien. ;)
2015 - 2019: BMW F20 118d
2019: BMW G20 320i
2019 - Now: BMW F20 M140i

Offline happydude

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 334
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #21 Gepost op: 23 oktober 2019, 13:38:41 »
Als ik eens een toertje mag meerijden wil ik u wel filmen langs de kant. :razz:
Dat zal wel met de smartphone zijn. Voor hogere kwaliteit mag je altijd zelf het betere opnamemateriaal voorzien. ;)
Meerijden mag zeker.
Maar ik twijfel nog om mee te doen.
Ik heb nog nooit goed kunnen driften als ik het eens probeerde.
Het liep ook eens fout af met mijn 320D  :(

Offline L0RENZ0

 • Trade Count: (0)
 • Grand Prix Winner
 • *****
 • Berichten: 595
 • AutomotivePhotography
  • H.LorenzoPhotography
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #22 Gepost op: 23 oktober 2019, 20:15:16 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I
5. Desiree Aerts ; Maarten Tielens (tweede rijder) - BMW F80 M3
6. PJH - Asserti - E36 320iA - nr 8008135
7. Bradec - BMW e91 325i - nr 666
8. PaulF - Mercedes W211/Ariel Atom 3
9. Maarten De Vrieze - BMW E85 Z4 2.5i - nr. 85
10. Wouterr - BMW E36 325i - nr. 325
11. brjefs - BMW F80 M3
12. HLorenzoPhotography - M2 F87 - nr. 1207

Offline Peter@Pure

 • Trade Count: (0)
 • Grand Prix Winner
 • *****
 • Berichten: 908
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #23 Gepost op: 23 oktober 2019, 23:00:04 »
1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I
5. Desiree Aerts ; Maarten Tielens (tweede rijder) - BMW F80 M3
6. PJH - Asserti - E36 320iA - nr 8008135
7. Bradec - BMW e91 325i - nr 666
8. PaulF - Mercedes W211/Ariel Atom 3
9. Maarten De Vrieze - BMW E85 Z4 2.5i - nr. 85
10. Wouterr - BMW E36 325i - nr. 325
11. brjefs - BMW F80 M3
12. HLorenzoPhotography - M2 F87 - nr. 1207
13. Peter - BMW M140
F21 M140i - 100-200: 8.1
Audi TTRS - 100-200: 4.47 60-130: 5.16
F80 M3 - 100-200: 4.45, 60-130: 5.1
F20 M135i (sold) - 100-200: 6.26 , 60-130: 7.4
peter@pureturbos.eu - peter@pureturbos.com - peter@protuningfreaks.com

Offline Kristofm

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2840
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #24 Gepost op: 24 oktober 2019, 18:29:53 »
Meerijden mag zeker.
Maar ik twijfel nog om mee te doen.
Ik heb nog nooit goed kunnen driften als ik het eens probeerde.
Het liep ook eens fout af met mijn 320D  :(
k wil het u altijd leren hoor  ;)

Offline volonte

 • * Board Sponsor *
 • Trade Count: (+3)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 4194
 • Volonte
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #25 Gepost op: 24 oktober 2019, 19:56:26 »
Kga mij ook nog es wagen  :D


1. Kristofm - Mercedes c55 amg -nr55
2. Bart & Wim Janssen - BMW E36 M3 - nr 3
3. Bart Kenis & Michael Rillaerts (tweede rijder) - BMW F80 M3
4. Alexis Bertemes ; waldo van de gucht ( tweede rijder ) - BMW 140I
5. Desiree Aerts ; Maarten Tielens (tweede rijder) - BMW F80 M3
6. PJH - Asserti - E36 320iA - nr 8008135
7. Bradec - BMW e91 325i - nr 666
8. PaulF - Mercedes W211/Ariel Atom 3
9. Maarten De Vrieze - BMW E85 Z4 2.5i - nr. 85
10. Wouterr - BMW E36 325i - nr. 325
11. brjefs - BMW F80 M3
12. HLorenzoPhotography - M2 F87 - nr. 1207
13. Peter - BMW M140
14. Volonte - E46 M32019 Pug3008 1.5 firmahok
2003 E46 ///M3
2004 E83 X3 babytransporter

Offline happydude

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 334
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #26 Gepost op: 24 oktober 2019, 20:34:04 »
k wil het u altijd leren hoor  ;)
is zoals skatenboarden
je moet het zelf leren :)

Offline Momenol

 • Premium Member
 • Trade Count: (+10)
 • Crashed!
 • *****
 • Berichten: 11949
 • Momenol Images
  • Owner of Momenol Images
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #27 Gepost op: 25 oktober 2019, 12:55:16 »
is zoals skatenboarden
je moet het zelf leren :)
Dan leer je 9/10 een foute techniek aan en zit je een hele dag gefrustreerd te knoeien.
De instructeurs die aanwezig zijn kunnen je een serieus stuk op weg helpen.
Sla dat aanbod niet in de wind  ;)
The Racecar - BMW E36 325iThe Oldie - E30 316i
The Roofless - Mazda MX-5 10th AEThe Blower - Audi S4 B5
The Boiler - BMW E39 530DThe Rotary - Mazda RX8
The Italian - Alfa 1.9 JTDmThat other Boiler - BMW E91 320D
69000 banpunten

Offline Bwati

 • Premium Member
 • Trade Count: (+5)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 3045
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #28 Gepost op: 25 oktober 2019, 14:17:17 »
Er zijn altijd 2 instructeurs aanwezig die je met plezier willen verder helpen.
Die kunnen je uiteraard verschillende technieken aanleren om de wagen dwars te zetten.
Al komt er bij driften ook wat gevoel aan te pas dat kunnen die kerels spijtig genoeg je niet aanleren  :P
Toy:  E-92 M3+
Daily:  E-70 X5 550D M
Track en Drift:  E-36 M3
Project:  Audi S2
Oldie project: Chevy 3100 Pick up 1953

Offline Kristofm

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2840
Re: SLEEP - EAT - DRIFT - 23 november 2019!
« Reactie #29 Gepost op: 27 oktober 2019, 17:43:46 »
't komt er op neer:

gas geven, aan je stuur draaien en vervolgens tegensturen en gas regelen  ^-^