Auteur Topic:  SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December  (gelezen 7406 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jan.van.gent

 • Algemene moderator
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 9034
SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Gepost op: 22 augustus 2018, 08:14:08 »
SLEEP - EAT - merryDRIFTmas

DriftDay - 22 december 2018 - Weeze
Ben je al eens dwars gegaan door de sneeuw? Of op de vorige driftdag?! Was het leuk?! Doe het nu op een supernat wegdek waar je zeer minimale schade hebt aan je banden. In Weeze is er een driftparcours van circa 1.200 meter lang ! :P Bijna elke meter kan je dwars nemen en dit in alle veiligheid!  ^-^

Wanneer?
Zaterdag 22 december 2018

Waar?  Weeze!
Via BMW GPS best navigeren naar naar 'Klever-Tor' te Weeze, op Google maps is het Baaler Strasse te Weeze.
https://goo.gl/maps/cHNKyJWHubp

Waarom?
- Omdat je auto kunnen beheersen op momenten dat 'ie (onverwacht) uitbreekt een enorme verbetering is van je rijcapaciteiten.
- Omdat leren driften op de openbare weg vooreerst moeilijk, strafbaar en gevaarlijk is.
- Omdat leren driften op een afgesloten parcours met ruimte voor missers onstpannen gebeurt, 100% pure fun is én ook nog eens veel meer aanleert dan op de openbare weg.
- Omdat je bijna nooit aaneensluitende bochten kan leren driften tenzij op 'n specifiek event. Hier is een overvloed aan aaneensluitende bochten!
- Gewoon omdat het dikke fun is om met een erg kleine bende forummers de discipline van het driften spelenderwijs, veilig maar wel met garantie op (duidelijke) improvement aan te leren.
- Omdat deze locatie normaal bezet is door proffesionele drifters die met krel RWD's komen oefenen en niet zo nauw kijken.


Welke auto's?
Zo goed als elke wagen leent zich er goed toe ... zolang deze achterwielaangedreven is. Sommige 4WD of FWD laten ook het kontje los in snel genomen bochten, maar aanhoudend powersliden is daarmee bijna niet mogelijk, bij de meeste zelfs pertinent onmogelijk. Dus best achterwiel aangedreven wagens (RWD).

"Heb ik een sperdifferentieel nodig?"
Het helpt (hard), maar het is geenszins noodzakelijk en perfect mogelijk zonder sperdifferentieel. Meer nog : als je 't kan leren met een auto zonder (wat moeilijker is, zoveel is zeker), dan kan je 't zeker met een auto mét sperdiff.

"Heb ik een auto met benzinemotor nodig?"
Het helpt, maar het is evenmin noodzakelijk als een sperdifferentieel nodig is. Ook hier geldt: als je 't kan met een diesel (doorgaans tragere gasrespons, beperkt toerentalbereik), wat moeilijker is dan met een goed aan het gas hangende benzine, dan kan je 't zeker met een auto met zo'n benzine.

Veiligheid
Het is van enorm belang dat de veiligheid ten allen tijden zo groot mogelijk is. De locatie is pas veilig als wij allen ons gedragen zoals het hoort en enkele regels in acht nemen! Lees volgende regels goed door! Indien wij merken dat er een overtreding gemaakt word op deze regels? Dan is uw driftdag voorbij zonder enige financiële tegemoetkoming. Zeer simpel...

De Regels
• De baan wordt continu nat gehouden, dus bandenslijtage is minimaal.
• De driftauto mag max. 92 Dba produceren.
• Helm is verplicht voor zowel bestuurder als bijrijder.
• Maximaal 2 personen in auto.
• Alle ramen dienen gesloten te zijn en het is verplicht gordels te dragen.
• Respect voor de officials; niet driften indien een official op de baan staat en volg de aanwijzingen strikt op.
• Bij het tonen van de gele vlag, dient de drift DIRECT afgebroken te worden. Bij het niet opvolgen van deze regels volgt eerst een waarschuwing, bij een 2de overtreding: 1 uur pauze (voor zowel bestuurder als auto). Bij een 3de overtreding wordt u vriendelijk verzocht het terrein te verlaten.
• Respect voor de andere drifters en dan met name het materiaal.   
• Komt u op het gras terecht, rijdt dan rustig de baan terug op en zet de eventueel omgevallen kegels weer rechtop en op de juiste plaats.
• Burn-outs en donuts draaien is niet toegestaan!
• Snelheid in de pitlane, de Hangar en op de startgrid is maximaal 15 km/h! Geen drifts, burns toegelaten!

Reglement hangar en parkeerplaats:
Parkeer zo economisch mogelijk.
In de hangar is stroom, water aanwezig en normaal ook een compressor om banden op te pompen indien nodig.
Alles moet schoon en opgeruimd achtergelaten worden! Er worden vuilzakken voorzien aan de ingang van de hangar


Dagindeling:
VOORLOPIGE (!) DAGPLANNING


08u00 - Aankomst te Weeze
           - Inschrijving in kleine zaal naast toilet
           - Auto klaarmaken/afladen
08u30 - Briefing (verplicht te volgen)
09u00 - ROOD (Eerste ronde achter SafetyCar, Niet driften/inhalen! Parcoursverkenning)
09u20 - BLAUW (Eerste ronde achter SafetyCar, Niet driften/inhalen! Parcoursverkenning)
09u40 - ROOD
10u00 - BLAUW
10u20 - ROOD
10u40 - BLAUW
11u00 - ROOD
11u20 - BLAUW
11u40 - ROOD
12u00 - Middagpauze = Absolute stilte ! Wij voorzien hamburgers met overheerlijke drakensaus en drank aan democratische prijzen
13u00 - BLAUW
13u20 - ROOD
13u40 - BLAUW
14u00 - ROOD
14u20 - BLAUW
14u40 - ROOD
15u00 - BLAUW
15u20 - ROOD
15u40 - BLAUW
16u00 - ROOD
16u30 - EINDE - OPGELET…! Lees onderstaande tekst…!

Het einde is niet het einde...! Het parcours moet netjes achtergelaten worden... Dat wil zeggen... Borstelschoon terrein! Propere hangar. Wij houden de poort toe zolang niet alles opgeruimd is!

LET OP! Je bent niet verplicht van elke stint effectief mee te rijden... Zoals je ziet is er meer dan voldoende tijd en ruim voldoende stints om er een superdag van te maken. Gun jezelf wat rust en geraak niet overmoedig... Wij ervaren dat in de namiddag de meeste moeilijkheden beginnen te krijgen met de vermoeidheid. Hou daar aub rekening mee en denk aan uw en andere hun veiligheid !!! Dank u. :)Verplicht:
- Valhelm
- Regels ten allen tijden respecteren!
- Sleepring dient in handbereik te zijn (opbergvak deur). Geplaatst vooraan op de wagen is nog beter!
- Polsbandjes zichtbaar houden en aanhouden gedurende de hele dag. Geen polsbandje = niet op het parcours!
- Op het parcours is het dragen van een fluo vest verplicht!


Voor wie is deze dag?
Iedereen is welkom! Breng vrienden mee op dit uniek event en verruim ook hun kijk over driften. U kan altijd meerijden met de drifters indien deze het toelaten. Let wel! Maximum 2 personen in 1 wagen!
De groep zal klein genoeg zijn om regelmatig eens af te wisselen. Er is voldoende tijd voorzien om de wagens ook een momentje van koeling te gunnen. Hou hier zelf rekening mee en laat uw wagen af en toe eens afkoelen indien nodig. Bij een normaal werkende visco en fan is dit niet nodig maar je weet nooit...

Indien je dus iemand kent met een driftwagen. Kan je deelnemen met zijn/haar wagen als chauffeur (onderling overéén te komen) Passagiers mogen niet het stuur in eigen handen nemen en kunnen enkel meerijden met drifters of bijkomende drifters. Laat telkens uw polsbandje zien aan de marshall bij het oprijden van het parcours.

Het is niet toegestaan als toeschouwer om het parcours te betreden! Onder geen enkele omstandigheid !!! Enkel fotografen zijn toegestaan op het parcours na toelating van mijzelf en verwijzing naar locatie waar ze plaats mogen nemen.

Dus...

Drifter: Iemand die een auto en zichzelf inschrijft voor deze dag. Zowel starter als gevorderde (niet vergeten te vermelden bij inschrijving aub)
Bijkomende Drifter: Iemand die ook drift maar met een reeds ingeschreven auto.
Passagier: Iemand die mee plaats neemt in de wagen als passagier (Verplicht: Polsbandje, valhelm, fluo vest)
Toeschouwer: Iemand die komt kijken en mee komt supporteren. Alle aanmoedigingen zijn welkom! Driften is niet simpel! al lijkt het soms wel zo.Hotel

We maken onze naam ook letterlijk waar. Het is effectief "Slapen, eten en driften" ! Wij hebben in het verleden reeds met dit hotel samengewerkt en dat was iedereen blijkbaar perfect bevallen. Wij raden aan om mee op hotel te gaan! Simpele maar propere topkamers, heerlijk en verzorgd ontbijt en een warme ontvangst. Ook voldoende parkeerplaats aan het hotel zelf en dicht gelegen aan het effectieve driftparcours. Je zal minder vermoeid zijn en het is altijd heel gezellig en aangenaam!

U kan kiezen voor een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer of driepersoonskamer.
Prijzen zijn inclusief heerlijk ontbijt en parking !


1pers. = 60 EUR
2pers. = 110 EUR
3pers. = 150 EUR

Inclusief ontbijt, boeking, parking en taksen. 


Hotel Jägerhof  
1-sterrenhotel

Adres: Bahnstraße 24, 47652 Weeze, Duitsland
Telefoon: 49 2837 664955Inschrijven?
   1. Schijf je in voor dit evenement. Laat even iets weten in dit topic of via de SED Facebook posts.
   2. Doe de betaling.

Drifter: EUR 240,-
Bijkomende Drifter: EUR 60,-
Passagier: Ter plaatse te betalen: EUR 25,- Vergeet uw valhelm niet mee te brengen aub
Toeschouwer: GRATIS !
Vanwege blijvende stijgende kosten zullen we vanaf 2018 de prijs een klein beetje naar boven moeten laten gaan.

OPGELET: Je bent pas zeker van je plaats van zodra je betaling ontvangen is.
Er zal in dit topic regelmatig een update komen met de deelnemers die zijn ingeschreven.


Betalen kan ter plaatse enkel voor passagiers! Drifters en bijdrifters dienen vooraf te betalen via overschrijving. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling!

OPGELET: Ingeschreven op de deelnemerslijst (dus als wagen   drifter) = aanwezig op deze driftdag! Wij huren dit terrein af en zijn bijgevolg financieël verantwoordelijk.

Schrijf de deelnameprijs van 240 EUR (drifter  + wagen + 22 december) over op ---> IBAN: BE29 7506 4721 3464 - BIC: AXABBE22 op naam van Braet Dave te Brecht met de volgende vermelding :
"SED   nickname   voornaam   naam   ingeschreven voertuig  22 december"


Voorkeurnummer: Bij een dubbele aanvraag van hetzelfde nummer zal diegene die eerst zijn overschrijving volbracht heeft het nummer toegekend krijgen.

Zorg dat je zeker de datum van de driftdag vermeld! (22 december in dit geval!)Hou dit topic in de gaten voor eventuele updates en laten we allen van deze dwarse dag een geslaagde dag maken !  :thumbsup:


FAQ en nuttige informatie?!?
Moet een toeschouwer betalen?
Neen. Is het de moeite om te komen als toeschouwer? Jazeker! Desondanks dat je parcours niet mag betreden is het zeker nog de moeite om te komen kijken. Je hebt immers zicht op de grote snelle bocht vlak voor de hangar en daar is meer dan voldoende ruimte om de drifters te spotten. Ook achteraan de hangar is er plaats voorzien om te kunnen kijken als toeschouwer en wederom met voldoende ruimte en actie en dit in alle veiligheid. Daar is het een aankomende bocht die je kan bekijken.

Waarom is een "SLEEP - EAT - DRIFT" Day duurder dan een normale driftdag te Weeze?
Daar zijn 2 redenen voor:
   1. We zijn aanwezig met een veel kleinere groep om de veiligheid veel hoger te houden. Een bewuste keuze... Dat maakt de prijs ten eerste duurder (minder inschrijvingen)
   2. We zijn verplicht een hogere prijs te stellen van de eigenaar van Weeze. Wij mogen financieël niet intressanter zijn dan de driftdagen die georganiseerd worden door hen zelf. Voordeel van Sleep-eat-drift tov meerdere andere circuit dagen is het feit dat we allemaal met degelijk materiaal rijden, geen drift koten waar een paar blutsen meer of minder niet uitmaakt. Dus iedereen draagt automatisch zorg voor andermands & eigen spullen.

Is het de (kleine) meerprijs waard?
Naar onze mening?! Zeer zeker!!! Je moet weten dat er op een normale driftdag te Weeze -ten eerste- dus al veel meer volk aanwezig is en ten tweede: dat deze drifters ofwel pro's zijn die eens komen oefenen, ofwel amateurs zijn die met RWD kisten rondrijden waar geen enkel exterieur-onderdeel blutsloos is en die kisten met haken en ogen aan elkaar hangen. Wij willen de mogelijkheid aanbieden om kennis te leren maken met driften op een veilige manier. En toegankelijk maken voor mensen die bv. hun ///M eens dwars willen zetten. Uiteraard is dit natuurlijk geen risicoloze bezigheid. Maar de veiligheid is wel veeeeel groter!


Betaal tijdig! Enkel dan bent u zeker van inschrijving. Er zijn 40 plaatsen voorzien. Meer nemen we niet aan om de veiligheid hoog te houden…! We werken met het FIRST COMES, FIRST SERVES principe. De eerste 40 zijn zeker van hun plaats. 41ste overschrijving en daarop volgende worden teruggestort! Bedankt voor uw begrip!

BIMMERBOARD.BE
« Laatst bewerkt op: 11 december 2018, 07:05:22 door jan.van.gent »

Citaat van: Tom
6000 RPM is voor pannekoeken

Offline Mr. SLASH

 • Trade Count: (+3)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1687
 • Matig je kinderen , denk aan mijn snelheid
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #1 Gepost op: 22 augustus 2018, 08:14:52 »
Op facebook staat 17 november  :iono:
Matig je kinderen , denk aan mijn snelheid
BMW E34 525i
Suzuki GSF1200 Bandit

Offline jan.van.gent

 • Algemene moderator
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 9034
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #2 Gepost op: 22 augustus 2018, 08:15:39 »
Op facebook staat 17 november  :iono:
17 november EN 22 december zal er een SED dagje zijn! :D

Citaat van: Tom
6000 RPM is voor pannekoeken

Offline Kristofm

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2794
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #3 Gepost op: 22 augustus 2018, 14:58:30 »
i'm in, Nr 190 graag

1: Kristofm - Mercedes 190.

Offline Blue

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 3626
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #4 Gepost op: 23 augustus 2018, 07:33:14 »
1: Kristofm - Mercedes 190.
2. Blue - M140

Offline PatrickV

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 24
  • driftingmedia
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #5 Gepost op: 23 augustus 2018, 07:39:16 »
Moet toch weer eens naar weeze om te fotograferen  ;D
zal dit even in de gaten gaan houden

Offline BMWHEELS

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 271
 • het gas erop
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #6 Gepost op: 18 november 2018, 09:05:17 »
1: Kristofm - Mercedes 190.
2. Blue - M140
3: BMWHEELS
Dacia duster

Offline fonny

 • Trade Count: (+4)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 3347
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #7 Gepost op: 18 november 2018, 14:02:59 »

1: Kristofm - Mercedes 190.
2. Blue - M140
3: BMWHEELS
4. Fonny
5. Vanessa
Live your life.

Offline BMWHEELS

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 271
 • het gas erop
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #8 Gepost op: 18 november 2018, 15:45:10 »
 :thumbsup:
Dacia duster

Offline RobinM3

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 18
 • ///M Power
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #9 Gepost op: 19 november 2018, 18:22:08 »
1: Kristofm - Mercedes 190.
2. Blue - M140
3: BMWHEELS
4. Fonny
5. Vanessa
6. Robin & Joachim - E36 M3  >:D
E36 ///M3 E36 Driftcar
E21 320i

Offline savage.m2

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 2
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #10 Gepost op: 29 november 2018, 10:10:19 »
savage.m2 nummer 96 aub 😬

Offline jurgis mabbe

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 1
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #11 Gepost op: 29 november 2018, 15:59:05 »
Drifter bijkomende drifter 2 passagiers geen hotel bmw e36 320i mvg jurgis mabbe

Offline dannyvdb

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 18
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #12 Gepost op: 29 november 2018, 18:50:56 »
 papy en bartman zullen terug van de partij zijn met black betty

Offline Maxime/e30

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 24
Re: SLEEP - EAT - DRIFT 22 December
« Reactie #13 Gepost op: 3 december 2018, 21:00:58 »
Je mag mij ook op de lijst zetten :) e36
« Laatst bewerkt op: 3 december 2018, 21:07:25 door Maxime/e30 »
e30 325i
F30 335i
e36 320i drifthok

Offline Sega

 • Premium Member
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 7417
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #14 Gepost op: 4 december 2018, 00:23:38 »
We wille n er graag een beetje een speciale editie van maken door het een beetje in kerstsfeer te willen brengen en zouden  willen vragen aan de deelnemers of ze ook wat speciaals kunnen doen... nog een kerstmuts bovenop de helm. Wat kerstlichtjes op je dak of op de hoedeplank of een heel kerstkostuum! ;)

Laat jullie fantasie de vrije loop maar uiteraard! Safety first! :)

Offline Fred318is

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 4
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #15 Gepost op: 9 december 2018, 17:09:11 »
1: Kristofm - Mercedes 190.
2. Blue - M140
3: BMWHEELS
4. Fonny
5. Vanessa
6. Robin & Joachim - E36 M3
7. Compact drift dummies - e36 320i compact

Offline mega_stihl

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1641
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #16 Gepost op: 10 december 2018, 12:29:25 »
1: Kristofm - Mercedes 190.
2. Blue - M140
3: BMWHEELS
4. Fonny
5. Vanessa
6. Robin & Joachim - E36 M3
7. Compact drift dummies - e36 320i compact
8. mega_stihl & Dr.Congo - E46
2008-2010 Opel Astra F 1.6 16v sport  -  2010 BMW E36 320i (RIP)
2010-2011 Mitsubishi Carisma 1.6 16v  -  2011-2013 BMW E34 520i
2012-... BMW E32 730i  -  2013-2016 BMW E46 320d
2014-... Suzuki SV650S  -  2016-... BMW E46 320Ci

Offline mega_stihl

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1641
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #17 Gepost op: 10 december 2018, 18:20:58 »Schrijf de deelnameprijs van 240 EUR (drifter  + wagen + 22 december) over op ---> IBAN: BE29 7506 4721 3464 - BIC: AXABBE22 op naam van Braet Dave te Brecht met de volgende vermelding :
"SED   nickname   voornaam   naam   ingeschreven voertuig 17 November"


Even wijzen op een foutje in de beginpost
2008-2010 Opel Astra F 1.6 16v sport  -  2010 BMW E36 320i (RIP)
2010-2011 Mitsubishi Carisma 1.6 16v  -  2011-2013 BMW E34 520i
2012-... BMW E32 730i  -  2013-2016 BMW E46 320d
2014-... Suzuki SV650S  -  2016-... BMW E46 320Ci

Offline TruckerOlli

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 1
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #18 Gepost op: 11 december 2018, 06:35:58 »
Ik heb reeds betaald op 30/11, maar ik sta blijkbaar nog nergens tussen de deelnemers. Dat was Nr30 olivier en maxim bmw e36 320i touring.

Offline jan.van.gent

 • Algemene moderator
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 9034
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #19 Gepost op: 11 december 2018, 07:05:31 »
Even wijzen op een foutje in de beginpost
Thanks! aangepast

Citaat van: Tom
6000 RPM is voor pannekoeken

Offline mega_stihl

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1641
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #20 Gepost op: 11 december 2018, 10:20:16 »
Ik heb reeds betaald op 30/11, maar ik sta blijkbaar nog nergens tussen de deelnemers. Dat was Nr30 olivier en maxim bmw e36 320i touring.
Die lijst zal door een van de organisators wel geüpdate worden naarmate we dichterbij de datum van het evenement komen :)
2008-2010 Opel Astra F 1.6 16v sport  -  2010 BMW E36 320i (RIP)
2010-2011 Mitsubishi Carisma 1.6 16v  -  2011-2013 BMW E34 520i
2012-... BMW E32 730i  -  2013-2016 BMW E46 320d
2014-... Suzuki SV650S  -  2016-... BMW E46 320Ci

Offline Kristofm

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2794
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #21 Gepost op: 13 december 2018, 00:40:17 »
Betaald.

Maar terug heeft de rode groep een sessie meer of de blauwe. Klopt dit?

Offline mega_stihl

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1641
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #22 Gepost op: 13 december 2018, 20:08:31 »
Iemand die nog 2 15" velgen heeft met brolbanden (liefst van 15 jaar oud en kaalgereden) die passen op een E46, die ik een dagje mag gebruiken? (mag dus ook van een E34/32/36 komen)
« Laatst bewerkt op: 13 december 2018, 21:35:38 door mega_stihl »
2008-2010 Opel Astra F 1.6 16v sport  -  2010 BMW E36 320i (RIP)
2010-2011 Mitsubishi Carisma 1.6 16v  -  2011-2013 BMW E34 520i
2012-... BMW E32 730i  -  2013-2016 BMW E46 320d
2014-... Suzuki SV650S  -  2016-... BMW E46 320Ci

Offline jan.van.gent

 • Algemene moderator
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 9034
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #23 Gepost op: 17 december 2018, 13:44:24 »
Betaald.

Maar terug heeft de rode groep een sessie meer of de blauwe. Klopt dit?

Dat klopt in de praktijk niet. We zorgen er altijd voor dat iedereen evenveel stints rijdt.
Op het einde van de dag werken we dan met kortere stints (laatste stint) als blijkt dat dit niet uitkomt.

Citaat van: Tom
6000 RPM is voor pannekoeken

Offline jan.van.gent

 • Algemene moderator
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 9034
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #24 Gepost op: 17 december 2018, 13:46:30 »
Vandaag en morgen laatste dag om in te schrijven! Zorg dat je er bij bent

 :exited: :exited: :exited: :exited:


Er zijn op dit moment nog maar 14 inschrijvingen (omdat er een grote groep is weggevallen, die beloofd was door de terrein eigenaar).
Wil je dus deelnemen aan een heel rustige editie, waarbij we waarschijnlijk met open pitlane gaan werken, het is de moment!!
« Laatst bewerkt op: 17 december 2018, 13:51:37 door jan.van.gent »

Citaat van: Tom
6000 RPM is voor pannekoeken

Offline BimmerJerre

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 2
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #25 Gepost op: 18 december 2018, 12:45:03 »
Betaald
Rosetta, nummer 87, bmw e28, Jeroen

Offline RDH

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1397
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #26 Gepost op: 18 december 2018, 13:47:39 »

Offline Koen 335d

 • Trade Count: (+1)
 • Warming Up
 • *
 • Berichten: 49
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #27 Gepost op: 18 december 2018, 21:51:46 »
Mmmm lekker, open pitlane..... geld overgeschreven!

Offline Sega

 • Premium Member
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 7417
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #28 Gepost op: 20 december 2018, 04:12:52 »
ROOD

1. Aernout Stijn - BMW E30
2. Papy & Barman - BMW E30
4. Bansheeboy 1 J - BMW E36
5. Jurgis & Glenn - BMW E36
6. Compact Drift Dummies & Anthony - BMW E36 320i Compact
7. Mega Stilh & Dave C - BMW E46
8. Niko - Voertuig?
9. Maxime/E30 - BMW E36
10. Kristof - Mercedes 190E
30. Olivier & Maxim - BMW E36 Touring
69. Rudolf - BMW E30
96. Savage - BMW M2
398. Orry - BMW E36 320i
399. Ayrton - BMW E30 320i


BLAUW

4. pjbmw - BMW E36
5. Maarten - BMW E46 320d
6. Pedro - BMW M6
63. BEEMER RACING Gauthier en Guillaume - Mercedes
64. BEEMER RACING Dries en Emmanuel - BMW
65. BEEMER RACING Stefaan - Mazda
69. BMWHEELS - BMW F10 M5
81. Targa81 - Voertuig?
87. ROSETTA - BMW E28 535i
89. KH - Porsche Boxster GTS
100. Ryan - BMW E36
101. Fonny & Nessa - BMW E92 M3
102. Mayonaise - Voertuig?
103. Maarten - BMW E46
104. Asserti - Voertuig?
105. PJH - Voertuig?

INSTRUCTEURS
Steve - BMW E39 M5
Thijsie - BMW E46 M3
PACEKAR: OPEL Omega - Nico - Jan - Lander & Lander
« Laatst bewerkt op: 20 december 2018, 04:32:14 door Sega »

Offline jan.van.gent

 • Algemene moderator
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 9034
Re: SLEEP - EAT - merryDRIFTmas - 22 December
« Reactie #29 Gepost op: 20 december 2018, 10:09:18 »
Goed, we zijn op 1.5 dag tijd van 14 inschrijvingen naar 33 inschrijvingen gegaan...Dat is goed nieuws, maar ook slecht nieuws. We hadden verwacht ergens rond de 20-25 te eindigen en dus mooi met open pitlane te kunnen werken.Nu vrezen we er voor. We gaan de eerste stints afwachten en kijken hoe rustig het op de baan allemaal verloopt. Indien mogelijk proberen we open pitlane maar met 33 wordt dat krap.
Als er mensen, die getriggered werden door het idee van open pitlane, liever hun deelname opzeggen kan dat. Uiteraard hopen we dat niet, want met 33 is nog altijd rustiger dan de "normale" 40 deelnemers.
Hopelijk gaan de deelnemers in het vervolg wat op voorhand hun betaling doen, want nu was het zweten voor ons, en ook niet plezant voor de deelnemers die gerekend hadden op open pitlane. Van 14 naar 33 deelnemers, zoiets is gewoon niet te voorspellen...

Citaat van: Tom
6000 RPM is voor pannekoeken