Auteur Topic:  Porsche 997 Carrera S  (gelezen 2559 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline detaild.be

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Warming Up
  • *****
  • Berichten: 33
Porsche 997 Carrera S
« Gepost op: 2 april 2016, 16:59:25 »
Onlangs nam Garage High Performance een Porsche 997 Carrera S van een klant over nadat deze een Porsche Panamera E-Hybrid had besteld. De 997 had geen schade of optische gebreken, alleen had de auto wel last van het welbekende carwash fenomeen, zijnde eindeloze swirls en waskrassen. Ook het beige interieur was enorm vervuild. De missie was dan ook duidelijk, de auto klaarmaken voor de showroom.

Omdat de auto al een tijdje niet werd gewassen, werd de auto eerst gefoamd. Op die manier spoelt het ergste vuil van de auto vooraleer er met de washandschoen over wordt gegaan. Na het wassen werd er gekleid, gepolierd, ontvet en werden er 2 lagen wax aangebracht. Wax geeft niet de beste bescherming, maar wel een sublieme glans.

Lichtkleurige interieurs zijn mooi om zien, maar veeleisend om te onderhouden. De beige zetels hadden blauwe sporen van jeans op de zitvlakken en waren enorm vettig. Ook de deurpanelen en voetmatten zagen er slecht uit. Met de nodige producten en attributen hebben we alles toch weer netjes proper gekregen. De auto staat er weer prima bij en is helemaal klaar om doorverkocht te worden.