Auteur Topic:  Jaguar XJ  (gelezen 2002 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline detaild.be

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Warming Up
  • *****
  • Berichten: 33
Jaguar XJ
« Gepost op: 10 mei 2015, 21:58:09 »
Sommige mensen hebben geen tijd of zin om zelf hun auto te wassen en verkiezen het gemak van een carwash. Zo ook de eigenaar van deze Jaguar XJ. Het interieur daarintegen werd elke week met veel aandacht onderhouden en verkeerde dan ook in sublieme staat. Een wasstraat laat veel krassen en swirls na. De zwart metallic lak was na 60.000 km niet zo zwart metallic meer. De doelstelling was dus zeer duidelijk. Alle tijd en aandacht ging naar het doen heropleven van de laklaag.

Naar vaste gewoonte werden de banden, velgen en wielkasten eerst grondig gereinigd. Daarna werd de rest van de auto gewassen en gekleid. Tijdens het polieren werd regelmatig met een inspectielamp gekeken naar het resultaat. Waar nodig werd een keertje extra over gegaan. Ten slotte werd de auto ontvet met en werden er 2 lagen Gyeon Cancoat aangebracht ter bescherming. Uiteraard werden banden, velgen en ramen niet vergeten.

Bij oplevering van het voertuig was de eigenaar zeer tevreden. Hij zei dat hij de auto nog nooit zo hard heeft zien blinken, zelfs niet in de showroom. Dat soort complimenten krijgen we natuurlijk graag!