Auteur Topic:  Heuvellandrit + Luxe BBQ 31/08/2014 // Drive for Alexine  (gelezen 466 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline dragonfly

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 6
Heuvellandrit + Luxe BBQ 31/08/2014 // Drive for Alexine
« Gepost op: 3 april 2014, 14:16:37 »
FYI: Mijn account bestond blijkbaar niet meer dus opnieuw moeten registreren. Ik heb wel geen BMW (mea culpa  ;D) maar jullie zijn allemaal welkom op deze rondrit voor het goede doel!

Inschrijving + alle informatie op http://www.kiwanisjuventa.be/heuvellandrit-bbq-31082014/
 
Kiwanis Juventa Brugge wil jong en oud samen brengen voor een rondrit in het zuiden van West-Vlaanderen. Schrijf je in en doe mee aan onze rondrit op zondag 31 augustus 2014.
 
Iedereen kent Ieper van de Menenpoort en van de eerste Wereldoorlog maar er is nog veel meer. De rit van 110km brengt u langs het prachtige Heuvelland, de rode- en zwarteberg, het authentieke Frans-Vlaanderen, de Adbij van West-Vleteren en het indrukwekkende Tyne Cot Cemetery met zijn 12.000 graven. We sluiten deze mooie dag af met een luxe-BBQ à volonté.
 
 

RONDRIT
De rit duurt ongeveer 3,5 uur maar iedereen kan de rit op eigen tempo afwerken. Onderweg zijn er een paar stops gepland waar je kan genieten van een drankje. De rit vindt plaats op de openbare weg en als organisatie moeten we je dus meedelen dat iedereen zich aan de wegcode moet houden.

De rondrit wordt gereden via het gekende “bolletje-pijltje” systeem, de co-rijder geeft dus instructies aan de bestuurder aan de hand van symbolen en afstanden. Indien dit nieuw is voor u kunnen we u de dag zelf wel een korte uitleg geven. Voor je het weet ken je het als je broekzak.
 

PRIJS
De prijs voor de hele dag is 40 euro per persoon en de opbrengst van de rit gaat naar het “Fonds Alexine Clarysse“. Voor deze prijs krijg je een roadbook, een flesje water, een drankje aan de tussenstop (aangeboden door Immobiliën Welvaert & Partners), een luxe BBQ (vlees/vis) à volonté met 3 drankjes en uiteraard een leuke dag met mooie bezienswaardigheden. Het bedrag moet gestort worden voor 16/08/2014. De inschrijvingen zijn beperkt tot 80 personen.
 
 • Rekeningnummer: IBAN BE40 0017 2433 6563 (BIC: GEBA BEBB)
 • Mededeling: “HVR2014 – <naam> <voonaam>”
 • Begunstigde: Kiwanis Juventa Brugge
 • Bedrag: 40 EURO per persoon


LUXE BBQ À VOLONTÉ
De BBQ wordt verzorgd door een traitteur en voor het eten heb je de keuze tussen vlees en vis. Daarbovenop is er een assortiment van 5 soorten verse groenten, 3 koude sausen, pastasalade, brood en aardappelen in veldkleed met kruidenboter. Voor de vegetariërs is er een apart menu voorzien, gelieve dit dan ook mee te delen wanneer je inschrijft. En niet vergeten, ‘t is a volonte dus je mag eten tot je ervan begint te zweten!
 
 • Barbecueworst
 • Gemarineerde ribbetjes
 • Kippe-filet
 • Côte-à-l’os
 • Witte vis in papillotte
 • Rode zalm in spek

STARTPLAATS
We spreken om 13u af aan de parking van de Lidl en Colruyt (Rijselsepoort 10, 8900 Ieper).
 
Mensen die vroeger naar Ieper gaan kunnen eventueel een bezoek brengen aan het Flanders Field Museum die open is vanaf 10u. ”De nieuwe museumindeling geeft je aan de hand van nieuwe invalshoeken en persoonlijke verhalen een inleiding op het verhaal van de Eerste Wereldoorlog. De belforttoren maakt een verbinding tussen het binnen- en buitenverhaal. Als bezoeker ontdek je bovenop de toren het landschap als laatste getuige van de oorlog. Het In Flanders Fields Museum vormt een ideale aanloop voor een bezoek aan de frontstreek!

 

 
ZOEKTOCHT
We hebben ook een zoektocht georganiseerd voor de mensen die dit wensen. Onderweg kan je een 10-tal vragen oplossen en de top 3 word beloond met een mooie prijs. Deelname aan deze wedstrijd is uiteraard vrijblijvend, indien je gewoon wil rijden en genieten van het uitzicht kan dat ook. 

FONDS ALEXINE CLARYSSE
Kiwanis Juventa Brugge zet zich in voor kinderen en de opbrengst van deze dag gaat naar het “Fonds Alexine Claerysse“. Het Fonds werd opgericht op initiatief van Alexine Clarysse.  Op 24 november 2010 werd bij Alexine een agressieve vorm van acute leukemie vastgesteld.  Zij was toen amper 6 jaar oud. Dit was het begin van een zware strijd tegen een levensbedreigende ziekte. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar haar website.
 
 
 

SPONSORPAKKETTEN
Alle steun voor Alexine is welkom en daarom hebben we 2 sponsorpakketten voorzien waarmee uw bedrijf gepromoot wordt en waarmee je Alexine een extra duwtje in de rug kunt geven. Als u wenst gebruik te maken van één van deze pakketten volstaat het om dit tijdens de inschrijving in te vullen bij ‘Bericht’. Wij nemen dan contact op en u krijgt hier uiteraard een betalingsbewijs van voor uw boekhouding.
 
1) Uit sympathie voor Alexine
 
U betaalt 30 EURO en wij plaatsen uw logo in kleur in het roadbookmapje alsook op onze facebookpagina & website. Dit is ideaal voor mensen die Alexine willen steunen maar zelf niet kunnen deelnemen aan de rondrit.
 
2) Drive for Alexine
 
U betaalt 65 EURO wat u recht geeft op deelname aan de rondrit + BBQ voor 1 persoon en wij plaatsen uw logo in kleur in het roadbookmapje alsook op onze facebookpagina & website.


 
INSCHRIJVING
Inschrijven kan door het formulier onderaan op de website in te vullen: http://www.kiwanisjuventa.be/heuvellandrit-bbq-31082014/