Auteur Topic:  2012: Fotowedstrijd 3 - "Interior design"  (gelezen 2712 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline RubenV

  • Premium Member
  • Trade Count: (0)
  • Race Legend
  • *****
  • Berichten: 5663
2012: Fotowedstrijd 3 - "Interior design"
« Gepost op: 17 april 2012, 12:09:23 »


Op 23 April gaat de 3de fotowedstrijd van 2012 van start, het thema van deze fotowedstrijd is: "Interior design".
We starten een week later omdat we nog te weinig inzendingen hebben.

“Interior design”
Leder, stof, alcantara, aluminium, houtinleg, … een BMW wordt al jaren gemaakt met de grootste zorg voor kwaliteit en het comfort van zijn bestuurder. De “fahrersitz” van menig BMW scheurijzer is dan ook een aangename plek om te vertoeven. Tijd dus om het kantoor van de meer gedreven petrolhead eens extra in de verf te zetten.
Deze fotowedstrijd draait hem rond de binnenkant, dat mag een overzicht zijn, maar ook een detail foto. Zolang het maar draait rond het interieur van je BMW.


Wil je weten welke thema's er nog volgen? Neem dan een kijkje hier.


Hoe gaat het nu in zijn werk?
-Jullie hebben een foto in hoge kwaliteit die nog nergens is publiek gemaakt (van uw BMW/mini uiteraard) en die voldoet aan het thema
-Je stuurt die door in hoge resolutie naar fotowedstrijdBB@gmail.com Gelieve ook meteen bij de mail te vermelden welke wagen er op staat (uw nickname). Wie de fotograaf is (indien je de foto niet zelf hebt getrokken) en de fotograaf zijn website zodat we die eventueel op de kalender kunnen vermelden.
-De foto met het meeste stemmen wint


Opnieuw zullen we streng toekijken opdat mensen geen dubbele accounts aanmaken om op zichzelf te stemmen etc. Wanneer we dit ontdekken volgt uiteraard een ban, speel het dus eerlijk.

Moge de beste winnen, en veel plezier met foto's trekken!
En vergeet niet, het is niet de foto getrokken met het duurste apparaat, het meest megapixels,... dat wint, maar de mooiste, de origineelste, DE beste.


mvg, Ruben