Bimmerboard

De Werkplaats => ICE & Navigatie => Topic gestart door: hassebas op 10 augustus 2017, 21:21:14

Titel: Speakers vallen soms uit na upgrade...
Bericht door: hassebas op 10 augustus 2017, 21:21:14
Goedenavond,

Enkele dagen terug heb ik een speaker-upgrade laten inbouwen in mijn E92.
Hier zat standaard een set in zonder versterker. Nu zijn de woofers, speakers in de deuren vervangen, en tweeters erbij ingebouwd.
Tevens is er een versterker ingezet (gladen).

Wat mij nu opvalt is dat wanneer ik mijn contact aanzet, ik soms een keihard "TAK" hoor, alsof er een plug in een speaker wordt geplugged van bv een gitaar. Dit is niet altijd het geval. Ook viel onlangs de linkerzijde uit van de speakers, welke na een minuut weer aanschoten. Ook heb ik een keer gehad dat alleen de speakers achterin het alleen deden, en de rest niet meer. Na contact uit en weer aan te zetten werkte alles weer naar behoren. Deze klachten komen dus zo nu en dan weer terug.

Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen? Ik ga uiteraard terug naar het bedrijf dat het ingebouwd heeft (professioneel bedrijf), echter zou graag wat meer info willen voordat ik terug ga. Misschien is het iets wat ik zelf kan aanpakken...
Titel: Re: Speakers vallen soms uit na upgrade...
Bericht door: skink op 10 augustus 2017, 21:45:56
Mss slechte massa ergens?
Titel: Re: Speakers vallen soms uit na upgrade...
Bericht door: bakvolk op 16 augustus 2017, 01:51:16
Dat probleem heb ik ook na de upgrade.Bij het starten dat er soms dus enkele boxen niet gaan.
Hoe dat komt weet ik ook niet.Zal uw topic dus ook volgen om te zien of er iemand hier een antwoord op heeft.
Titel: Re: Speakers vallen soms uit na upgrade...
Bericht door: hassebas op 2 september 2017, 00:42:29
T bleek aan de versterker te liggen... hiervan waren een aantal onderdelen niet helemaal ok meer...
Deze heeft de leverancier vervangen en nu werkt alles weer zoals t hoort.

 ;D
Titel: Re: Speakers vallen soms uit na upgrade...
Bericht door: b_ken op 2 september 2017, 07:53:22
T bleek aan de versterker te liggen... hiervan waren een aantal onderdelen niet helemaal ok meer...
Deze heeft de leverancier vervangen en nu werkt alles weer zoals t hoort.

 ;D
Thx om de oplossing te komen melden.  :thumbsup: