Auteur Topic: [ALG] Error na ECU uitlezen ( NFRM )  (gelezen 562 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline KayDiBee

  • Trade Count: (0)
  • World Champion
  • ******
  • Berichten: 1717
[ALG] Error na ECU uitlezen ( NFRM )
« Gepost op: 9 april 2017, 18:55:30 »
Ik heb mijn wagen altijd zelf gecodeerd. Nu is hij via BR Performance binnen geweest voor een ECU update & Retune.
Er zijn wat coderingen weg , dus ik probeer die er terug op te zetten, maar kreeg deze error:



Maar ik kan wel nog andere modules uitlezen , Bv KOMBI.
Dus volgens mij ligt het aan de Daten files ( Geen idee welke versie ik heb ).

Dus wat zijn de meest recente daten files en waar zijn deze te vinden ?
Link to the Noisy 335i!

"Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary… That’s what gets you."

Offline extreme

  • Trade Count: (+1)
  • Pole Position
  • ****
  • Berichten: 290
  • ni mi mij
Re: Error na ECU uitlezen ( NFRM )
« Reactie #1 Gepost op: 9 april 2017, 23:46:38 »
Voor welke wagen?  Heb daten files 56.x.    Maar is 110 gb.  Als je enkel voor u wagen wil zet ik die wel even klaar op mijn server.   Stuur pm


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
As you were , I was . As I'm , you will be .

Offline extreme

  • Trade Count: (+1)
  • Pole Position
  • ****
  • Berichten: 290
  • ni mi mij
Re: Error na ECU uitlezen ( NFRM )
« Reactie #2 Gepost op: 10 april 2017, 22:36:03 »
hoi , laat wel even weten op het lukt . Als ik zelf geen feedback zou krijgen kan ik niet weten dat er hier nog iets mis is . groetjes
As you were , I was . As I'm , you will be .

Offline KayDiBee

  • Trade Count: (0)
  • World Champion
  • ******
  • Berichten: 1717
Re: Error na ECU uitlezen ( NFRM )
« Reactie #3 Gepost op: 10 april 2017, 22:54:15 »
hoi , laat wel even weten op het lukt . Als ik zelf geen feedback zou krijgen kan ik niet weten dat er hier nog iets mis is . groetjes

Check PM  ;)
Link to the Noisy 335i!

"Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary… That’s what gets you."

Offline midas

  • Trade Count: (0)
  • World Champion
  • ******
  • Berichten: 2243
Re: Error na ECU uitlezen ( NFRM )
« Reactie #4 Gepost op: 12 april 2017, 13:29:07 »

Hoe zit het eigenlijk met je 335i? :iono:
Het sakhir monster in actie

Offline Bananenman

  • Roet es goed
  • Medewerker
  • Trade Count: (+1)
  • Crashed!
  • *****
  • Berichten: 10320
Re: Error na ECU uitlezen ( NFRM )
« Reactie #5 Gepost op: 12 april 2017, 17:57:31 »
Hoe zit het eigenlijk met je 335i? :iono:
+1 das lang geleden hier :)
E87 120d 'sleeper'

Offline KayDiBee

  • Trade Count: (0)
  • World Champion
  • ******
  • Berichten: 1717
Re: Error na ECU uitlezen ( NFRM )
« Reactie #6 Gepost op: 27 mei 2017, 14:13:23 »
Hoe zit het eigenlijk met je 335i? :iono:
+1 das lang geleden hier :)

Alles goed. Voorlopige setup voor Worthersee op de velgen.


Link to the Noisy 335i!

"Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary… That’s what gets you."

Offline AngeloV

  • Premium Member
  • Trade Count: (+21)
  • Race Legend
  • *****
  • Berichten: 9446
Re: Error na ECU uitlezen ( NFRM )
« Reactie #7 Gepost op: 27 mei 2017, 19:20:38 »
@KayDiBee ik zou zeggen update je topic eens ben vooral ook eens benieuwd naar je interieur. Ik zie daar precies ook veranderingen.

Offline Bananenman

  • Roet es goed
  • Medewerker
  • Trade Count: (+1)
  • Crashed!
  • *****
  • Berichten: 10320
Re: Error na ECU uitlezen ( NFRM )
« Reactie #8 Gepost op: 27 mei 2017, 19:46:14 »
@KayDiBee ik zou zeggen update je topic eens ben vooral ook eens benieuwd naar je interieur. Ik zie daar precies ook veranderingen.
+1  ^-^
E87 120d 'sleeper'