Mijn Voertuig > i Reeks

 2021 - iX3 Impressive - Phytonic Blue

<< < (7/7)

dobbelsteen:

--- Citaat van: Nemus op  6 januari 2022, 11:38:29 ---maar die wil BMW voorbehouden voor particulieren, en daar geven ze minder korting op.

--- Einde van citaat ---
De korting op de iX3 is sinds 2022 afgeschaft, of toch ergens heel binnenkort. De vraag is gewoon te groot voor de productie, dus heeft het geen zin om nog kortingen te geven.

Nemus:

--- Citaat van: dobbelsteen op  6 januari 2022, 16:03:56 ---De korting op de iX3 is sinds 2022 afgeschaft, of toch ergens heel binnenkort. De vraag is gewoon te groot voor de productie, dus heeft het geen zin om nog kortingen te geven.

--- Einde van citaat ---

Klopt deels. Voor mijn werkgever viel de korting terug van 12% naar 8%. Dus ze geven nog korting op nieuwe bestellingen, maar die is veel minder. Ze geven veel meer korting op 3 en 5-reeksen bijvoorbeeld, maar een hybride 520e die minder kostte dan de iX3 was toch hoger in leasebedrag. Dus ik ben uiteindelijk dan toch maar voor de iX3 gegaan. Daar is de levertijd wel lang op. Hij is de laatste week van december besteld en wordt waarschijnlijk pas eind augustus geleverd... Ik maak wel een nieuw draadje aan met de wagen.

Dirk9700:
Proficiat  :thumbsup:

Groeten,
Dirk

pieterjan99:
Nog steeds tevreden van?
Hier twijfel voor de tesla Y of de IX3.
Mijn hart zegt de IX3, vrijdag offerte en samenstelling gekozen en het is visueel een fantastische wagen.
Het enige dat me wat tegen houdt is de actieradius en de lange wachttijd.. nu bestellen is levering oktober/november.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie