BMW Algemeen > PIC Posts

 BMW CONCEPT & PROTOTYPES

<< < (2/22) > >>

chris1:
BMW M1 Concept Hommage aan de M1
De BMW M1 werd dertig jaar geleden gepresenteerd, en BMW viert dat met deze M1 Concept .

chris1:
BMW 1-serie concept tii

Hier het bijhorend artikel dat ik gevonden heb :

Goedemorgen, da’s pas lekker wakker worden! Voordat we ook maar één 1-serie Coupé op de Nederlandse wegen hebben mogen aanschouwen, laat BMW ons in Tokyo al een conceptversie van een 1-serie zien. De Concept 1-serie tii is bedoeld als moderne reïncarnatie van de befaamde 2002 Coupé. Kon de 135i Coupé als spirituele opvolger van de 2002 Coupé z’n naam nu al niet waarmaken?

Aan de buitenkant kun je zien dat BMW Motorsport niet zuinig is geweest met het gebruik van carbon fiber. Het dure spulletje is te vinden op het dak , de spiegelkappen, het spoilertje en de nieren van de grille. Verder maakt dit concept gebruik van een aangepaste voorspoiler, achterbumper (met diffuser) en andere skirts.

Binnenin wordt de racesfeer doorgezet. Let vooral even op de dikke racestoelen, de de in wit geschilderde toerenteller en het lekkere race alcantara-stuurtje. Her en der zijn nog wat badges geplakt en andere aanpassingen verricht.

Wat er onder de grotendeels zwarte motorkap ligt is niet bekend, maar het ligt voor de hand dat daar de 306 pk sterke 3 liter 6-in-lijn ligt. Wellicht dat deze motor voor de gelegenheid in de toekomst nog wat verder opgepompt wordt?

chris1:
meer foto's

chris1:
De M Zero Concept is ontworpen door Maël Oberkampf en is gemaakt om een waardig rivaal te worden van de Audi R8.

chris1:
more pictures  ;)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie