Auteur Topic: [F07,F10,F11] probleem esys  (gelezen 702 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ruben.lemmens.9

  • Trade Count: (0)
  • Nieuw
  • *
  • Berichten: 2
[F07,F10,F11] probleem esys
« Gepost op: 26 juli 2020, 11:32:35 »
dag heren.

ik heb esys terug op de laptop geinstalleerd alles werkt maar bij het uitlezen van de CAFD  zie ik enkel  achter elke map . en geen optie namen?
ik heb wel gemerkt dat de icoontjes van de modules niet compleet groen zijn maar tot er een groen vinkje instaat...

iemand die duidelijkheid kan geven??
 

Offline smeersd

  • Trade Count: (0)
  • World Champion
  • ******
  • Berichten: 1983
Re: probleem esys
« Reactie #1 Gepost op: 27 juli 2020, 18:36:16 »
dag heren.

ik heb esys terug op de laptop geinstalleerd alles werkt maar bij het uitlezen van de CAFD  zie ik enkel  achter elke map . en geen optie namen?
ik heb wel gemerkt dat de icoontjes van de modules niet compleet groen zijn maar tot er een groen vinkje instaat...

iemand die duidelijkheid kan geven??

Ik heb een goede raad... Een account aanmaken om hier dan iemand te vinden die u onmiddellijk de nodige info zal vergaren omtrent ESYS, met andere woorden zijn jarenlange ervaring en know how gaat doorgeven, it ain't gonna happen, vrees ik  ::)

Ik ben zelf al jaren bezig met programmaties via ISTAP/ESYS,... en ik heb 1 ding geleerd. Dat is dat je niet moet liggen klooien in modules als je er eigenlijk niks vanaf weet. Koop dan zoiets als dat Bimmercode toestel of dergelijke. Sommige wanen hun altijd slimmer dan "echte ingenieurs", tot het misgaat. Dan moeten die mensen de miserie opkuisen. Been there done that  :thumbsup:

Offline Msb12i

  • Trade Count: (0)
  • Pre-Qualifying
  • **
  • Berichten: 71
Re: probleem esys
« Reactie #2 Gepost op: 13 september 2020, 21:27:51 »
Ik heb een goede raad... Een account aanmaken om hier dan iemand te vinden die u onmiddellijk de nodige info zal vergaren omtrent ESYS, met andere woorden zijn jarenlange ervaring en know how gaat doorgeven, it ain't gonna happen, vrees ik  ::)

Ik ben zelf al jaren bezig met programmaties via ISTAP/ESYS,... en ik heb 1 ding geleerd. Dat is dat je niet moet liggen klooien in modules als je er eigenlijk niks vanaf weet. Koop dan zoiets als dat Bimmercode toestel of dergelijke. Sommige wanen hun altijd slimmer dan "echte ingenieurs", tot het misgaat. Dan moeten die mensen de miserie opkuisen. Been there done that  :thumbsup:

Iedereen was ooit een beginner ;-)

Een screenshot zegt meer dan 1000 woorden. Van waar heb je de esys? EsysX of van tokenmaster?

Offline smeersd

  • Trade Count: (0)
  • World Champion
  • ******
  • Berichten: 1983
Re: probleem esys
« Reactie #3 Gepost op: 13 september 2020, 21:32:31 »
Iedereen was ooit een beginner ;-)

Een screenshot zegt meer dan 1000 woorden. Van waar heb je de esys? EsysX of van tokenmaster?

Klopt, maar 2 berichten plaatsen en dan niet meer online komen ...

Offline Msb12i

  • Trade Count: (0)
  • Pre-Qualifying
  • **
  • Berichten: 71
Re: probleem esys
« Reactie #4 Gepost op: 13 september 2020, 21:33:00 »
Ja,

Dat is inderdaad niet mooi  :thumbdwn: