Auteur Topic:  SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - LAATSTE DAG INSCHRIJVING  (gelezen 4787 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline BimmerBoard

 • Forumbeheerder
 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 2608
SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - LAATSTE DAG INSCHRIJVING
« Gepost op: 6 januari 2018, 18:05:13 »
SLEEP - EAT - DRIFT

DriftDay - 3 FEBRUARI 2018 - Weeze

Ben je al eens dwars gegaan door de sneeuw? Of op de vorige driftdag?! Was het leuk?! Doe het nu op een supernat wegdek waar je zeer minimale schade hebt aan je banden. In Weeze is er een driftparcours van circa 1.200 meter lang ! :P Bijna elke meter kan je dwars nemen en dit in alle veiligheid!  ^-^

Wanneer?
Zaterdag 3 februari 2018

Waar?  Weeze!
Via BMW GPS best navigeren naar naar 'Klever-Tor' te Weeze, op Google maps is het Baaler Strasse te Weeze.
https://goo.gl/maps/cHNKyJWHubp

Waarom?
- Omdat je auto kunnen beheersen op momenten dat 'ie (onverwacht) uitbreekt een enorme verbetering is van je rijcapaciteiten.
- Omdat leren driften op de openbare weg vooreerst moeilijk, strafbaar en gevaarlijk is.
- Omdat leren driften op een afgesloten parcours met ruimte voor missers onstpannen gebeurt, 100% pure fun is én ook nog eens veel meer aanleert dan op de openbare weg.
- Omdat je bijna nooit aaneensluitende bochten kan leren driften tenzij op 'n specifiek event. Hier is een overvloed aan aaneensluitende bochten!
- Gewoon omdat het dikke fun is om met een erg kleine bende forummers de discipline van het driften spelenderwijs, veilig maar wel met garantie op (duidelijke) improvement aan te leren.
- Omdat deze locatie normaal bezet is door proffesionele drifters die met krel RWD's komen oefenen en niet zo nauw kijken.


Welke auto's?
Zo goed als elke wagen leent zich er goed toe ... zolang deze achterwielaangedreven is. Sommige 4WD of FWD laten ook het kontje los in snel genomen bochten, maar aanhoudend powersliden is daarmee bijna niet mogelijk, bij de meeste zelfs pertinent onmogelijk. Dus best achterwiel aangedreven wagens (RWD).

"Heb ik een sperdifferentieel nodig?"
Het helpt (hard), maar het is geenszins noodzakelijk en perfect mogelijk zonder sperdifferentieel. Meer nog : als je 't kan leren met een auto zonder (wat moeilijker is, zoveel is zeker), dan kan je 't zeker met een auto mét sperdiff.

"Heb ik een auto met benzinemotor nodig?"
Het helpt, maar het is evenmin noodzakelijk als een sperdifferentieel nodig is. Ook hier geldt: als je 't kan met een diesel (doorgaans tragere gasrespons, beperkt toerentalbereik), wat moeilijker is dan met een goed aan het gas hangende benzine, dan kan je 't zeker met een auto met zo'n benzine.

Veiligheid
Het is van enorm belang dat de veiligheid ten allen tijden zo groot mogelijk is. De locatie is pas veilig als wij allen ons gedragen zoals het hoort en enkele regels in acht nemen! Lees volgende regels goed door! Indien wij merken dat er een overtreding gemaakt word op deze regels? Dan is uw driftdag voorbij zonder enige financiële tegemoetkoming. Zeer simpel...

De Regels
• De baan wordt continu nat gehouden, dus bandenslijtage is minimaal.
• De driftauto mag max. 92 Dba produceren.
• Helm is verplicht voor zowel bestuurder als bijrijder.
• Maximaal 2 personen in auto.
• Alle ramen dienen gesloten te zijn en het is verplicht gordels te dragen.
• Respect voor de officials; niet driften indien een official op de baan staat en volg de aanwijzingen strikt op.
• Bij het tonen van de gele vlag, dient de drift DIRECT afgebroken te worden. Bij het niet opvolgen van deze regels volgt eerst een waarschuwing, bij een 2de overtreding: 1 uur pauze (voor zowel bestuurder als auto). Bij een 3de overtreding wordt u vriendelijk verzocht het terrein te verlaten.
• Respect voor de andere drifters en dan met name het materiaal.   
• Komt u op het gras terecht, rijdt dan rustig de baan terug op en zet de eventueel omgevallen kegels weer rechtop en op de juiste plaats.
• Burn-outs en donuts draaien is niet toegestaan!
• Snelheid in de pitlane, de Hangar en op de startgrid is maximaal 15 km/h! Geen drifts, burns toegelaten!

Reglement hangar en parkeerplaats:
Parkeer zo economisch mogelijk.
In de hangar is stroom, water aanwezig en normaal ook een compressor om banden op te pompen indien nodig.
Alles moet schoon en opgeruimd achtergelaten worden! Er worden vuilzakken voorzien aan de ingang van de hangar


Dagindeling:
VOORLOPIGE (!) DAGPLANNING


08u00 - Aankomst te Weeze
           - Inschrijving in kleine zaal naast toilet
           - Auto klaarmaken/afladen
08u30 - Briefing (verplicht te volgen)
09u00 - ROOD (Eerste ronde achter SafetyCar, Niet driften/inhalen! Parcoursverkenning)
09u20 - BLAUW (Eerste ronde achter SafetyCar, Niet driften/inhalen! Parcoursverkenning)
09u40 - ROOD
10u00 - BLAUW
10u20 - ROOD
10u40 - BLAUW
11u00 - ROOD
11u20 - BLAUW
11u40 - ROOD
12u00 - Middagpauze = Absolute stilte ! Wij voorzien hamburgers met overheerlijke drakensaus en drank aan democratische prijzen
13u00 - BLAUW
13u20 - ROOD
13u40 - BLAUW
14u00 - ROOD
14u20 - BLAUW
14u40 - ROOD
15u00 - BLAUW
15u20 - ROOD
15u40 - BLAUW
16u00 - ROOD
16u30 - EINDE - OPGELET…! Lees onderstaande tekst…!

Het einde is niet het einde...! Het parcours moet netjes achtergelaten worden... Dat wil zeggen... Borstelschoon terrein! Propere hangar. Wij houden de poort toe zolang niet alles opgeruimd is!

LET OP! Je bent niet verplicht van elke stint effectief mee te rijden... Zoals je ziet is er meer dan voldoende tijd en ruim voldoende stints om er een superdag van te maken. Gun jezelf wat rust en geraak niet overmoedig... Wij ervaren dat in de namiddag de meeste moeilijkheden beginnen te krijgen met de vermoeidheid. Hou daar aub rekening mee en denk aan uw en andere hun veiligheid !!! Dank u. :)Verplicht:
- Valhelm
- Regels ten allen tijden respecteren!
- Sleepring dient in handbereik te zijn (opbergvak deur). Geplaatst vooraan op de wagen is nog beter!
- Polsbandjes zichtbaar houden en aanhouden gedurende de hele dag. Geen polsbandje = niet op het parcours!
- Op het parcours is het dragen van een fluo vest verplicht!


Voor wie is deze dag?
Iedereen is welkom! Breng vrienden mee op dit uniek event en verruim ook hun kijk over driften. U kan altijd meerijden met de drifters indien deze het toelaten. Let wel! Maximum 2 personen in 1 wagen!
De groep zal klein genoeg zijn om regelmatig eens af te wisselen. Er is voldoende tijd voorzien om de wagens ook een momentje van koeling te gunnen. Hou hier zelf rekening mee en laat uw wagen af en toe eens afkoelen indien nodig. Bij een normaal werkende visco en fan is dit niet nodig maar je weet nooit...

Indien je dus iemand kent met een driftwagen. Kan je deelnemen met zijn/haar wagen als chauffeur (onderling overéén te komen) Passagiers mogen niet het stuur in eigen handen nemen en kunnen enkel meerijden met drifters of bijkomende drifters. Laat telkens uw polsbandje zien aan de marshall bij het oprijden van het parcours.

Het is niet toegestaan als toeschouwer om het parcours te betreden! Onder geen enkele omstandigheid !!! Enkel fotografen zijn toegestaan op het parcours na toelating van mijzelf en verwijzing naar locatie waar ze plaats mogen nemen.

Dus...

Drifter: Iemand die een auto en zichzelf inschrijft voor deze dag. Zowel starter als gevorderde (niet vergeten te vermelden bij inschrijving aub)
Bijkomende Drifter: Iemand die ook drift maar met een reeds ingeschreven auto.
Passagier: Iemand die mee plaats neemt in de wagen als passagier (Verplicht: Polsbandje, valhelm, fluo vest)
Toeschouwer: Iemand die komt kijken en mee komt supporteren. Alle aanmoedigingen zijn welkom! Driften is niet simpel! al lijkt het soms wel zo.Hotel

We maken onze naam ook letterlijk waar. Het is effectief "Slapen, eten en driften" ! Wij hebben in het verleden reeds met dit hotel samengewerkt en dat was iedereen blijkbaar perfect bevallen. Wij raden aan om mee op hotel te gaan! Simpele maar propere topkamers, heerlijk en verzorgd ontbijt en een warme ontvangst. Ook voldoende parkeerplaats aan het hotel zelf en dicht gelegen aan het effectieve driftparcours. Je zal minder vermoeid zijn en het is altijd heel gezellig en aangenaam!

U kan kiezen voor een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer of driepersoonskamer.
Prijzen zijn inclusief heerlijk ontbijt en parking !


1pers. = 60 EUR
2pers. = 110 EUR
3pers. = 150 EUR

Inclusief ontbijt, boeking, parking en taksen. 


Hotel Jägerhof  
1-sterrenhotel

Adres: Bahnstraße 24, 47652 Weeze, Duitsland
Telefoon: 49 2837 664955Inschrijven?
   1. Schijf je in voor dit evenement. Laat even iets weten in dit topic of via de SED Facebook posts.
   2. Doe de betaling.
Drifter: EUR 240,-
Bijkomende Drifter: EUR 60,-
Passagier: Ter plaatse te betalen: EUR 25,- Vergeet uw valhelm niet mee te brengen aub
Toeschouwer: GRATIS !
Vanwege blijvende stijgende kosten zullen we vanaf 2018 de prijs een klein beetje naar boven moeten laten gaan.

OPGELET: Je bent pas zeker van je plaats van zodra je betaling ontvangen is.
Er zal in dit topic regelmatig een update komen met de deelnemers die zijn ingeschreven.


Betalen kan ter plaatse enkel voor passagiers! Drifters en bijdrifters dienen vooraf te betalen via overschrijving. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling!

OPGELET: Ingeschreven op de deelnemerslijst (dus als wagen   drifter) = aanwezig op deze driftdag! Wij huren dit terrein af en zijn bijgevolg financieël verantwoordelijk.

Schrijf de deelnameprijs van 240 EUR (drifter   wagen) over op ---> IBAN: BE29 7506 4721 3464 - BIC: AXABBE22 op naam van Braet Dave te Brecht met de volgende vermelding :
"SED   nickname   voornaam   naam   ingeschreven voertuig   voorkeurnummer"


Voorkeurnummer: Bij een dubbele aanvraag van hetzelfde nummer zal diegene die eerst zijn overschrijving volbracht heeft het nummer toegekend krijgen.
   


Hou dit topic in de gaten voor eventuele updates en laten we allen van deze dwarse dag een geslaagde dag maken !  :thumbsup:


FAQ en nuttige informatie?!?
Moet een toeschouwer betalen?
Neen. Is het de moeite om te komen als toeschouwer? Jazeker! Desondanks dat je parcours niet mag betreden is het zeker nog de moeite om te komen kijken. Je hebt immers zicht op de grote snelle bocht vlak voor de hangar en daar is meer dan voldoende ruimte om de drifters te spotten. Ook achteraan de hangar is er plaats voorzien om te kunnen kijken als toeschouwer en wederom met voldoende ruimte en actie en dit in alle veiligheid. Daar is het een aankomende bocht die je kan bekijken.

Waarom is een "SLEEP - EAT - DRIFT" Day duurder dan een normale driftdag te Weeze?
Daar zijn 2 redenen voor:
   1. We zijn aanwezig met een veel kleinere groep om de veiligheid veel hoger te houden. Een bewuste keuze... Dat maakt de prijs ten eerste duurder (minder inschrijvingen)
   2. We zijn verplicht een hogere prijs te stellen van de eigenaar van Weeze. Wij mogen financieël niet intressanter zijn dan de driftdagen die georganiseerd worden door hen zelf. Voordeel van Sleep-eat-drift tov meerdere andere circuit dagen is het feit dat we allemaal met degelijk materiaal rijden, geen drift koten waar een paar blutsen meer of minder niet uitmaakt. Dus iedereen draagt automatisch zorg voor andermands & eigen spullen.

Is het de (kleine) meerprijs waard?
Naar onze mening?! Zeer zeker!!! Je moet weten dat er op een normale driftdag te Weeze -ten eerste- dus al veel meer volk aanwezig is en ten tweede: dat deze drifters ofwel pro's zijn die eens komen oefenen, ofwel amateurs zijn die met RWD kisten rondrijden waar geen enkel exterieur-onderdeel blutsloos is en die kisten met haken en ogen aan elkaar hangen. Wij willen de mogelijkheid aanbieden om kennis te leren maken met driften op een veilige manier. En toegankelijk maken voor mensen die bv. hun ///M eens dwars willen zetten. Uiteraard is dit natuurlijk geen risicoloze bezigheid. Maar de veiligheid is wel veeeeel groter!


Betaal tijdig! Enkel dan bent u zeker van inschrijving. Er zijn 40 plaatsen voorzien. Meer nemen we niet aan om de veiligheid hoog te houden…! We werken met het FIRST COMES, FIRST SERVES principe. De eerste 40 zijn zeker van hun plaats. 41ste overschrijving en daarop volgende worden teruggestort! Bedankt voor uw begrip!

BIMMERBOARD.BE1: Timme
2: mega_stihl
3: Stijnvdw
4: BartJanssen
5: hawé
« Laatst bewerkt op: 30 januari 2018, 08:55:24 door Sega »

Offline BimmerBoard

 • Forumbeheerder
 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 2608
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #1 Gepost op: 6 januari 2018, 18:07:35 »
@Stijnvdw
@Timme

03/02/2018 dus....   :thumbsup:

Offline fonny

 • Premium Member
 • Trade Count: (+4)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 3326
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #2 Gepost op: 6 januari 2018, 19:36:45 »
Hmm ik denk niet dat de E92 tegen dan klaar zal zijn. :-\
Live your life.

Offline Momenol

 • Premium Member
 • Trade Count: (+10)
 • Crashed!
 • *****
 • Berichten: 11854
 • Momenol Images
  • Owner of Momenol Images
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #3 Gepost op: 6 januari 2018, 22:56:40 »
Zoals altijd aanwezig om te fotograferen en om een eerste videografie ervaring op te doen  ^-^
The Racecar  - BMW E36 325i            The Oldie     -  E30 316i
The Roofless - Mazda MX-5 10th AE   The Blower   - Audi S4 B5
The Boiler     - BMW E39 530D   The Rotary    - Mazda RX8
The Italian     - Alfa 1.9 JTDm   That other Boiler    - BMW E91 320D

Offline Timme

 • Trade Count: (0)
 • Grand Prix Winner
 • *****
 • Berichten: 564
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #4 Gepost op: 6 januari 2018, 23:20:47 »
@Stijnvdw
@Timme

03/02/2018 dus....   :thumbsup:
Check 👍

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

E92 - 325i

Offline mega_stihl

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1419
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #5 Gepost op: 8 januari 2018, 08:58:29 »
Aanwezig
2008-2010 Opel Astra F 1.6 16v sport  -  2010 BMW E36 320i (RIP)
2010-2011 Mitsubishi Carisma 1.6 16v  -  2011-2013 BMW E34 520i
2012-... BMW E32 730i  -  2013-2016 BMW E46 320d
2014-... Suzuki SV650S  -  2016-... BMW E46 320Ci

Offline Stijnvdw

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 14
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #6 Gepost op: 8 januari 2018, 11:16:06 »
Heb net overgeschreven voor Piet en mij!
Zie het al volledig zitten   :exited:

Offline BartJanssen

 • Trade Count: (+4)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2059
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #7 Gepost op: 8 januari 2018, 12:55:40 »
Ik ben ook aanwezig (E36 M3)!

BMW E36 M3 3.0 - Track
BMW F15 X5 40e - Daily
Audi RS4 B7 - Whatever is left

Offline hawé

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 2
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #8 Gepost op: 8 januari 2018, 13:05:12 »
Aanwezig! juist overgeschreven  ^-^ (C63 AMG)

Offline BimmerBoard

 • Forumbeheerder
 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 2608
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #9 Gepost op: 8 januari 2018, 15:16:02 »
1: Timme
2: mega_stihl
3: Stijnvdw
4: BartJanssen
5: hawé

Offline JonasVG

 • Trade Count: (0)
 • Grand Prix Winner
 • *****
 • Berichten: 681
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #10 Gepost op: 9 januari 2018, 14:04:07 »
Max 92dB? Jammer 🧐


Sent from my iPhone using Tapatalk
[DAILY] 2013 - E70 - X5///M - Carbonschwartz Metallic - http://www.bimmerboard.be/forum/index.php?topic=65581.0
[FUN] 2015 - F80 - ///M3 - Mineralgrau - http://www.bimmerboard.be/forum/index.php?topic=60528.0
[SOLD] 2016 F36 440iA GC M-Sport http://www.bimmerboard.be/forum/index.php?topic=59275.0

Offline jan.van.gent

 • Algemene moderator
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 8958
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #11 Gepost op: 14 januari 2018, 17:14:59 »
Ik ben er terug bij!


Can't wait!  :exited: :exited:

Citaat van: Tom
6000 RPM is voor pannekoeken

Offline Kristofm

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2778
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #12 Gepost op: 14 januari 2018, 21:18:52 »
Ik kom langs. graag nr '5'

1: Timme
2: mega_stihl
3: Stijnvdw
4: BartJanssen
5: hawé
6: Kristofm

Offline BimmerBoard

 • Forumbeheerder
 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 2608
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #13 Gepost op: 15 januari 2018, 00:18:46 »

01: Timme
02: mega_stihl
03: Stijnvdw
04: BartJanssen
05: hawé
06: jan.van.gent
07: Kristofm

Offline nikoDS

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 3
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #14 Gepost op: 15 januari 2018, 21:10:03 »
aanwezig! 

Offline BimmerBoard

 • Forumbeheerder
 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 2608
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #15 Gepost op: 16 januari 2018, 15:54:40 »
01: Timme
02: mega_stihl
03: Stijnvdw
04: BartJanssen
05: hawé
06: jan.van.gent
07: Kristof
08: nikoDS

Offline dannyvdb

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 12
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #16 Gepost op: 16 januari 2018, 18:34:20 »
black Betty terug van de partij met pappy en bart devulder

Offline dieterthijs

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 1
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #17 Gepost op: 17 januari 2018, 19:43:53 »
aanwezig met e36 328i

Offline Sega

 • Premium Member
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 7403
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #18 Gepost op: 19 januari 2018, 01:19:33 »
INGESCHREVEN:

BLAUW

1. Stijnvdw - BMW E36 325i
2. Piet Dobbelaere - BMW E36
3. Pappy & Bartman - BMW Black Betty
5. Kristofm - Alpina D5 Biturboooow
30. Olivier & Maxim - BMW E36 Touring
63. HAWE - Mercedes C63 AMG
92. dieterthijs - BMW E36 328i

ROOD

28. Fonny & Vanessa - BMW E36 328i Touring - (Enkel rijder. Geen betaling ontvangen voor bijkomende drifter)
36. Bart & Wim - BMW E36 M3 - (Enkel rijder. Geen betaling ontvangen voor bijkomende drifter)
50. BEEMERRACING & Bijk Drift -
51. BEEMERRACING & Bijk Drift -
52. BEEMERRACING & Bijk Drift -
77. NikoDs - BMW E36 320i
100. Ryan - BMW E36 325i

Offline dannyvdb

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 12
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #19 Gepost op: 19 januari 2018, 17:36:41 »
thijs bryon ( teissie) zal aanwezig zijn met de Mercedes 190 diesel

Offline mega_stihl

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1419
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #20 Gepost op: 19 januari 2018, 20:03:25 »
edit: ik zie net dat het €240 is geworden ipv €200. Ik begin dan toch wat te twijfelen ...
Is dit uitzonderlijk of is dit de prijs vanaf heden?
« Laatst bewerkt op: 24 januari 2018, 15:19:16 door mega_stihl »
2008-2010 Opel Astra F 1.6 16v sport  -  2010 BMW E36 320i (RIP)
2010-2011 Mitsubishi Carisma 1.6 16v  -  2011-2013 BMW E34 520i
2012-... BMW E32 730i  -  2013-2016 BMW E46 320d
2014-... Suzuki SV650S  -  2016-... BMW E46 320Ci

Offline Kristofm

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2778
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #21 Gepost op: 19 januari 2018, 23:56:56 »
Veel e36's

Offline Maxime/e30

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 23
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #22 Gepost op: 22 januari 2018, 18:56:48 »
net overgeschreven incl bijk drifter

TOT DAN!
e30 325i
F30 335i
e36 320i drifthok

Offline Pieter_S

 • Trade Count: (0)
 • Pre-Qualifying
 • **
 • Berichten: 52
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #23 Gepost op: 22 januari 2018, 22:17:14 »
Net ingeschreven,aanwezig met de e34! Tot dan.

Offline michaelklein

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 1
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #24 Gepost op: 24 januari 2018, 16:03:51 »
aanwezig met e36. net overschrijving gedaan inclusief bij drifter

Offline Shitze

 • Trade Count: (+2)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 450
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #25 Gepost op: 25 januari 2018, 12:45:56 »
240€? Gekkerds

Offline Kris

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1271
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #26 Gepost op: 25 januari 2018, 13:41:03 »
De prijs is inderdaad licht gestegen. De reden hiervoor werd hierboven in de inleiding reeds vermeld.


Vanwege blijvende stijgende kosten zullen we vanaf 2018 de prijs een klein beetje naar boven moeten laten gaan.Gezien het feit dat je voor deze prijs in besloten groep naar believen kan driften vind deze zeer schappelijk.

Niet houdt iemand uiteraard tegen zich in te schrijven op de de algemene driftdagen.
Verschil is dan wel dat je tussen een hoop Ken Block wannabe's zit met alle risico's die daaraan verbonden zitten.

Aan zij die zijn ingeschreven... See you next weekend and let's have some fun!
« Laatst bewerkt op: 25 januari 2018, 13:43:20 door Kris »
1990 - E30 - 316i --> Sold
2006 - E91 - 318D --> Sold
1999 - E36/8 - Z3 M Coupé --> Sold
2008 - E90 - 320D

Offline Aaron declerck

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 2
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #27 Gepost op: 25 januari 2018, 18:23:57 »
Ik ben aanwezig met mijn e 36 320I en bijkomende drifter  en heb al betaald tot dan

Offline Shitze

 • Trade Count: (+2)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 450
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #28 Gepost op: 25 januari 2018, 19:12:06 »
De prijs is inderdaad licht gestegen. De reden hiervoor werd hierboven in de inleiding reeds vermeld.


Vanwege blijvende stijgende kosten zullen we vanaf 2018 de prijs een klein beetje naar boven moeten laten gaan.Gezien het feit dat je voor deze prijs in besloten groep naar believen kan driften vind deze zeer schappelijk.

Niet houdt iemand uiteraard tegen zich in te schrijven op de de algemene driftdagen.
Verschil is dan wel dat je tussen een hoop Ken Block wannabe's zit met alle risico's die daaraan verbonden zitten.

Aan zij die zijn ingeschreven... See you next weekend and let's have some fun!

Moest het nu nog in 2 groepen opgedeeld in één al ervaring en één beginner zou ik me ook nog inschrijven.
Maar nu is alles lukraak, wat soms ook voor gevaarlijkere situaties zorgt.
Ik heb nu ook niet superveel ervaring, maar weet wat ik kan, ga niet inhalen als er één rondgaat, en hou afstand, iets wat ik op de voorgaande driftdagen soms niet zag.
Voor mij is er een verschil tussen driften, en eventjes de kont laten slieren in de lange bocht (en nu ga ik tegen schenen schoppen :thumbsup:)
Mss moet de organisatie ook eens apart pleintje met een 8 voorzien voor degene nog nooit gedrift hebben, eenmaal dit onder de knie is, hop de baan op, zoals het hoort.

Offline Kris

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1271
Re: SLEEP EAT DRIFT - 3 februari - NIEUWE DATUM BEKEND -
« Reactie #29 Gepost op: 25 januari 2018, 19:52:56 »
Moest het nu nog in 2 groepen opgedeeld in één al ervaring en één beginner zou ik me ook nog inschrijven.
Maar nu is alles lukraak, wat soms ook voor gevaarlijkere situaties zorgt.
Ik heb nu ook niet superveel ervaring, maar weet wat ik kan, ga niet inhalen als er één rondgaat, en hou afstand, iets wat ik op de voorgaande driftdagen soms niet zag.
Voor mij is er een verschil tussen driften, en eventjes de kont laten slieren in de lange bocht (en nu ga ik tegen schenen schoppen :thumbsup:)
Mss moet de organisatie ook eens apart pleintje met een 8 voorzien voor degene nog nooit gedrift hebben, eenmaal dit onder de knie is, hop de baan op, zoals het hoort.

Elke editie begint met een briefing.
Het eerste wat er dan gevraagd wordt, is wie er geen of weinig ervaring heeft.
Hier wordt wel degelijk rekening mee gehouden.
En als ik mij niet vergis mochten deze mensen de vorige edities steeds als eerste de baan op om te gaan verkennen. Alsook wordt er steeds verwezen naar de instructeur(s) die aanwezig zijn.
Als je u kunde wil bijschaven, staat het u vrij woord en uitleg te vragen bij deze mensen.  ;)
1990 - E30 - 316i --> Sold
2006 - E91 - 318D --> Sold
1999 - E36/8 - Z3 M Coupé --> Sold
2008 - E90 - 320D