Mijn Voertuig > 1M

 2012 - E82 - 1///M Coupť Alpinweiss

(1/2) > >>

BorisV:
Reeds anderhalf jaar in mijn bezit, bouwjaar 2012. Ik heb deze gekocht met 22000 km en heb nu net de 40000 gepasseerd. Gekocht van de eerste eigenaar in WalloniŽ, een man die wel een redelijke collectie snelle auto's had staan in z'n buitenverblijf in Frankrijk, waarvan meerdere ///M's. Deze was eigenlijk van z'n vrouw maar ze durfde er zelf niet mee te rijden omdat hij volgens haar te snel vooruit ging (lol), dus was het vooral hij die ermee reed. Hij heeft hem dan maar te koop gezet en was van plan een Audi A1 te kopen voor z'n vrouw, hopelijk voor haar geen A1 Quattro  ;).
Ik heb deze auto gekocht met Franse papieren, maar deze is origineel in Duitsland aangekocht. Beetje jammer want alle 100 Franse 1M's hebben een plaatje binnenin hangen met een individueel nummer.

De opties

Ik beschik momenteel niet over een volledige optie lijst, maar de belangrijkste die ik nu eventjes uit m'n mouw kan schudden zijn:

-Alpinweiss
-Navigatie systeem
-Elektrisch verstelbare zetels met geheugen stand
-Shadowline

Modificaties

Op het moment nog niet veel:

-Zwart getinte ramen achter (folie)
-Zwarte M-performance nieren

Komende mod's:

-N55 middenpijp (ligt al klaar bij m'n garagist)
-HMS einddemper met 'cutout flap' (is besteld)
-Laten inbouwen van alarmsysteem met GPS tracker
-M-performance spoiler
-Stevigere koppeling (waarschijnlijk Sachs) en nieuw vliegwiel (origineel). M'n koppeling slipt nu af en toe en ik heb hem met m'n stomme kop ook eens heel erg laten doorslippen (DTC stond uit en dacht eerst dat het m'n achterbanden waren). Ik heb mij laten vertellen dat als je je koppeling erg laat doorslippen je je vliegwiel ook een beetje krom trekt (onzichtbaar) door de hoge temperaturen. En als je dan een nieuwe koppeling steekt de levensduur hiervan ernstig verkort. Kan iemand dit bevestigen?

-Velgen matzwart laten spuiten of andere matzwarte velgen. Er moet sowieso iets gebeuren met de velgen want deze hebben alle 4 redelijk wat stoeprand schade van de vorige eigenaar en de laatste keer bij de carwash begon er bij eentje de vernislaag al los te komen ook.

-Body wrappen of plasti-dip, weet nog niet zeker welke kleur, maar sowieso mat. Ik zit te denken over 'frozen grey' al vind ik dit wel niet echt origineel, andere ideeŽn zijn mat wit of 'frozen valencia orange' maar weet niet zeker of dat een kleur is die wel gemakkelijk na te maken is in wrap of plasti-dip. Suggesties voor andere matte kleuren?

Heb momenteel slechts 1 foto, maar m'n auto is ook te bezichtigen op 'autogespot': http://www.autogespot.nl/spots?licenseplate=1-KJS-656&spottype=photo

Winternacht:
Zeer mooie  :///M: , nog niet veel gezien in het wit.

d.fine:
Proficiat & welkom! :thumbsup:
Mooie 1M. Wit staat hem inderdaad goed.

Wagen anderhalf jaar in je bezit en slechts 1 foto? Dat kan ik niet zeggen helaas :gayfight:

Blue:
In een ander topic legde hij uit dat em nu niet thuis was, vandaar die ene foto.

Win:
Mooie M1, veel plezier ermee :thumbsup:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie