Auteur Topic:  SLEEP EAT DRIFT - 7 oktober - Laatste dagen inschrijven!  (gelezen 8034 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline BimmerBoard

 • Forumbeheerder
 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 2608
SLEEP EAT DRIFT - 7 oktober - Laatste dagen inschrijven!
« Gepost op: 15 februari 2017, 12:02:29 »
"SLEEP - EAT - DRIFT"
- DriftDay op 7 oktober te Weeze -


Ben je al eens dwars gegaan door de sneeuw? Of op de vorige driftdag?! Was het leuk?! Doe het nu op een supernat wegdek waar je zeer minimale schade hebt aan je banden. In Weeze is er een driftparcours van circa 1.200 meter lang ! :P Bijna elke meter kan je dwars nemen en dit in alle veiligheid!  ^-^


Wanneer?
Zaterdag 7 oktober 2017

Waar?  Weeze!
Via BMW GPS best navigeren naar naar 'Klever-Tor' te Weeze, op Google maps is het Baaler Strasse te Weeze.
https://goo.gl/maps/cHNKyJWHubp

Waarom?
- Omdat je auto kunnen beheersen op momenten dat 'ie (onverwacht) uitbreekt een enorme verbetering is van je rijcapaciteiten.
- Omdat leren driften op de openbare weg vooreerst moeilijk, strafbaar en gevaarlijk is.
- Omdat leren driften op een afgesloten parcours met ruimte voor missers onstpannen gebeurt, 100% pure fun is én ook nog eens veel meer aanleert dan op de openbare weg.
- Omdat je bijna nooit aaneensluitende bochten kan leren driften tenzij op 'n specifiek event. Hier is een overvloed aan aaneensluitende bochten!
- Gewoon omdat het dikke fun is om met een erg kleine bende forummers de discipline van het driften spelenderwijs, veilig maar wel met garantie op (duidelijke) improvement aan te leren.
- Omdat deze locatie normaal bezet is door proffesionele drifters die met krel RWD's komen oefenen en niet zo nauw kijken.


Welke auto's?
Zo goed als elke wagen leent zich er goed toe ... zolang deze achterwielaangedreven is. Sommige 4WD of FWD laten ook het kontje los in snel genomen bochten, maar aanhoudend powersliden is daarmee bijna niet mogelijk, bij de meeste zelfs pertinent onmogelijk. Dus best achterwiel aangedreven wagens (RWD).

"Heb ik een sperdifferentieel nodig?"
Het helpt (hard), maar het is geenszins noodzakelijk en perfect mogelijk zonder sperdifferentieel. Meer nog : als je 't kan leren met een auto zonder (wat moeilijker is, zoveel is zeker), dan kan je 't zeker met een auto mét sperdiff.

"Heb ik een auto met benzinemotor nodig?"
Het helpt, maar het is evenmin noodzakelijk als een sperdifferentieel nodig is. Ook hier geldt: als je 't kan met een diesel (doorgaans tragere gasrespons, beperkt toerentalbereik), wat moeilijker is dan met een goed aan het gas hangende benzine, dan kan je 't zeker met een auto met zo'n benzine.

Veiligheid
Het is van enorm belang dat de veiligheid ten allen tijden zo groot mogelijk is. De locatie is pas veilig als wij allen ons gedragen zoals het hoort en enkele regels in acht nemen! Lees volgende regels goed door! Indien wij merken dat er een overtreding gemaakt word op deze regels? Dan is uw driftdag voorbij zonder enige financiële tegemoetkoming. Zeer simpel...

De Regels
• De baan wordt continu nat gehouden, dus bandenslijtage is minimaal.
• De driftauto mag max. 92 Dba produceren.
• Helm is verplicht voor zowel bestuurder als bijrijder.
• Maximaal 2 personen in auto.
• Alle ramen dienen gesloten te zijn en het is verplicht gordels te dragen.
• Respect voor de officials; niet driften indien een official op de baan staat en volg de aanwijzingen strikt op.
• Bij het tonen van de gele vlag, dient de drift DIRECT afgebroken te worden. Bij het niet opvolgen van deze regels volgt eerst een waarschuwing, bij een 2de overtreding: 1 uur pauze (voor zowel bestuurder als auto). Bij een 3de overtreding wordt u vriendelijk verzocht het terrein te verlaten.
• Respect voor de andere drifters en dan met name het materiaal.   
• Komt u op het gras terecht, rijdt dan rustig de baan terug op en zet de eventueel omgevallen kegels weer rechtop en op de juiste plaats.
• Burn-outs en donuts draaien is niet toegestaan!
• Snelheid in de pitlane, de Hangar en op de startgrid is maximaal 15 km/h! Geen drifts, burns toegelaten!

Reglement hangar en parkeerplaats:
Parkeer zo economisch mogelijk.
In de hangar is stroom, water aanwezig en normaal ook een compressor om banden op te pompen indien nodig.
Alles moet schoon en opgeruimd achtergelaten worden! Er worden vuilzakken voorzien aan de ingang van de hangar


Dagindeling:
VOORLOPIGE (!) DAGPLANNING


08u00 - Aankomst te Weeze
           - Inschrijving in kleine zaal naast toilet
           - Auto klaarmaken/afladen
08u30 - Briefing (verplicht te volgen)
09u00 - ROOD (Eerste ronde achter SafetyCar, Niet driften/inhalen! Parcoursverkenning)
09u20 - BLAUW (Eerste ronde achter SafetyCar, Niet driften/inhalen! Parcoursverkenning)
09u40 - ROOD
10u00 - BLAUW
10u20 - ROOD
10u40 - BLAUW
11u00 - ROOD
11u20 - BLAUW
11u40 - ROOD
12u00 - Middagpauze = Absolute stilte ! Wij voorzien hamburgers met overheerlijke drakensaus en drank aan democratische prijzen
13u00 - BLAUW
13u20 - ROOD
13u40 - BLAUW
14u00 - ROOD
14u20 - BLAUW
14u40 - ROOD
15u00 - BLAUW
15u20 - ROOD
15u40 - BLAUW
16u00 - ROOD
16u30 - EINDE - OPGELET…! Lees onderstaande tekst…!

Het einde is niet het einde...! Het parcours moet netjes achtergelaten worden... Dat wil zeggen... Borstelschoon terrein! Propere hangar. Wij houden de poort toe zolang niet alles opgeruimd is!

LET OP! Je bent niet verplicht van elke stint effectief mee te rijden... Zoals je ziet is er meer dan voldoende tijd en ruim voldoende stints om er een superdag van te maken. Gun jezelf wat rust en geraak niet overmoedig... Wij ervaren dat in de namiddag de meeste moeilijkheden beginnen te krijgen met de vermoeidheid. Hou daar aub rekening mee en denk aan uw en andere hun veiligheid !!! Dank u. :)Verplicht:
- Valhelm
- Regels ten allen tijden respecteren!
- Sleepring dient in handbereik te zijn (opbergvak deur). Geplaatst vooraan op de wagen is nog beter!
- Polsbandjes zichtbaar houden en aanhouden gedurende de hele dag. Geen polsbandje = niet op het parcours!
- Op het parcours is het dragen van een fluo vest verplicht!


Voor wie is deze dag?
Iedereen is welkom! Breng vrienden mee op dit uniek event en verruim ook hun kijk over driften. U kan altijd meerijden met de drifters indien deze het toelaten. Let wel! Maximum 2 personen in 1 wagen!
De groep zal klein genoeg zijn om regelmatig eens af te wisselen. Er is voldoende tijd voorzien om de wagens ook een momentje van koeling te gunnen. Hou hier zelf rekening mee en laat uw wagen af en toe eens afkoelen indien nodig. Bij een normaal werkende visco en fan is dit niet nodig maar je weet nooit...

Indien je dus iemand kent met een driftwagen. Kan je deelnemen met zijn/haar wagen als chauffeur (onderling overéén te komen) Passagiers mogen niet het stuur in eigen handen nemen en kunnen enkel meerijden met drifters of bijkomende drifters. Laat telkens uw polsbandje zien aan de marshall bij het oprijden van het parcours.

Het is niet toegestaan als toeschouwer om het parcours te betreden! Onder geen enkele omstandigheid !!! Enkel fotografen zijn toegestaan op het parcours na toelating van mijzelf en verwijzing naar locatie waar ze plaats mogen nemen.

Dus...

Drifter: Iemand die een auto en zichzelf inschrijft voor deze dag. Zowel starter als gevorderde (niet vergeten te vermelden bij inschrijving aub)
Bijkomende Drifter: Iemand die ook drift maar met een reeds ingeschreven auto.
Passagier: Iemand die mee plaats neemt in de wagen als passagier (Verplicht: Polsbandje, valhelm, fluo vest)
Toeschouwer: Iemand die komt kijken en mee komt supporteren. Alle aanmoedigingen zijn welkom! Driften is niet simpel! al lijkt het soms wel zo.Hotel

We maken onze naam ook letterlijk waar. Het is effectief "Slapen, eten en driften" ! Wij hebben in het verleden reeds met dit hotel samengewerkt en dat was iedereen blijkbaar perfect bevallen. Wij raden aan om mee op hotel te gaan! Simpele maar propere topkamers, heerlijk en verzorgd ontbijt en een warme ontvangst. Ook voldoende parkeerplaats aan het hotel zelf en dicht gelegen aan het effectieve driftparcours. Je zal minder vermoeid zijn en het is altijd heel gezellig en aangenaam!

U kan kiezen voor een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer of driepersoonskamer.
Prijzen zijn inclusief heerlijk ontbijt en parking !


1pers. = 60 EUR
2pers. = 110 EUR
3pers. = 150 EUR

Inclusief ontbijt, boeking, parking en taksen. 


Hotel Jägerhof  
1-sterrenhotel

Adres: Bahnstraße 24, 47652 Weeze, Duitsland
Telefoon: 49 2837 664955Inschrijven?
   1. Schijf je in voor dit evenement. Weet je niet hoe dit moet: http://www.bimmerboard.be/forum/index.php?topic=31733.0
   2. Doe de betaling.
Drifter: EUR 200,-
Bijkomende Drifter: EUR 50,-
Passagier: Ter plaatse te betalen: EUR 20,- Vergeet uw valhelm niet mee te brengen aub
Toeschouwer: GRATIS !

Betalen kan ter plaatse enkel voor passagiers! Drifters en bijdrifters dienen vooraf te betalen via overschrijving. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling!

OPGELET: Ingeschreven op de deelnemerslijst (dus als wagen   drifter) = aanwezig op deze driftdag! Wij huren dit terrein af en zijn bijgevolg financieël verantwoordelijk.

Schrijf de deelnameprijs van 200 EUR (drifter   wagen) over op ---> IBAN: BE29 7506 4721 3464 - BIC: AXABBE22 op naam van Braet Dave te Brecht met de volgende vermelding :
"SED   nickname   voornaam   naam   ingeschreven voertuig   voorkeurnummer"


Voorkeurnummer: Bij een dubbele aanvraag van hetzelfde nummer zal diegene die eerst zijn overschrijving volbracht heeft het nummer toegekend krijgen.
   


Hou dit topic in de gaten voor eventuele updates en laten we allen van deze dwarse dag een geslaagde dag maken !  :thumbsup:


FAQ en nuttige informatie?!?
Moet een toeschouwer betalen?
Neen. Is het de moeite om te komen als toeschouwer? Jazeker! Desondanks dat je parcours niet mag betreden is het zeker nog de moeite om te komen kijken. Je hebt immers zicht op de grote snelle bocht vlak voor de hangar en daar is meer dan voldoende ruimte om de drifters te spotten. Ook achteraan de hangar is er plaats voorzien om te kunnen kijken als toeschouwer en wederom met voldoende ruimte en actie en dit in alle veiligheid. Daar is het een aankomende bocht die je kan bekijken.

Waarom is een "SLEEP - EAT - DRIFT" Day duurder dan een normale driftdag te Weeze?
Daar zijn 2 redenen voor:
   1. We zijn aanwezig met een veel kleinere groep om de veiligheid veel hoger te houden. Een bewuste keuze... Dat maakt de prijs ten eerste duurder (minder inschrijvingen)
   2. We zijn verplicht een hogere prijs te stellen van de eigenaar van Weeze. Wij mogen financieël niet intressanter zijn dan de driftdagen die georganiseerd worden door hen zelf. Voordeel van Sleep-eat-drift tov meerdere andere circuit dagen is het feit dat we allemaal met degelijk materiaal rijden, geen drift koten waar een paar blutsen meer of minder niet uitmaakt. Dus iedereen draagt automatisch zorg voor andermands & eigen spullen.

Is het de (kleine) meerprijs waard?
Naar onze mening?! Zeer zeker!!! Je moet weten dat er op een normale driftdag te Weeze -ten eerste- dus al veel meer volk aanwezig is en ten tweede: dat deze drifters ofwel pro's zijn die eens komen oefenen, ofwel amateurs zijn die met RWD kisten rondrijden waar geen enkel exterieur-onderdeel blutsloos is en die kisten met haken en ogen aan elkaar hangen. Wij willen de mogelijkheid aanbieden om kennis te leren maken met driften op een veilige manier. En toegankelijk maken voor mensen die bv. hun ///M eens dwars willen zetten. Uiteraard is dit natuurlijk geen risicoloze bezigheid. Maar de veiligheid is wel veeeeel groter!
Betaal tijdig! Enkel dan bent u zeker van inschrijving. Er zijn 40 plaatsen voorzien. Meer nemen we niet aan om de veiligheid hoog te houden…! We werken met het FIRST COMES, FIRST SERVES principe. De eerste 40 zijn zeker van hun plaats. 41ste overschrijving en daarop volgende worden teruggestort! Bedankt voor uw begrip!

Groeten
« Laatst bewerkt op: 29 september 2017, 13:23:43 door Sega »

Offline G i e l.

 • Trade Count: (0)
 • Qualifying
 • ***
 • Berichten: 171
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #1 Gepost op: 17 februari 2017, 16:45:07 »
Follow!

Offline Jables

 • Premium Member
 • Trade Count: (+4)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 6890
 • Do. Or do not. There is no try.
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #2 Gepost op: 19 februari 2017, 11:21:06 »
notificatie aan!
2011 Volvo V70 D3

Offline Blue

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 3496
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #3 Gepost op: 19 februari 2017, 11:42:58 »
Me too.

Offline volonte

 • * Board Sponsor *
 • Trade Count: (+3)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 4187
 • Volonte
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #4 Gepost op: 16 augustus 2017, 08:52:37 »
meer info graag  >:D


 :bump: :bump: :bump:2016 Vdub passat 1.6 firmahok
2003 E46 ///M3
2004 E83 X3 babytransporter

Offline Maxime/e30

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 24
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #5 Gepost op: 18 augustus 2017, 15:01:05 »
Hopelijk veranderd de datum nog 😭😭
e30 325i
F30 335i
e36 320i drifthok

Offline Flowers

 • Trade Count: (0)
 • Warming Up
 • *
 • Berichten: 35
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #6 Gepost op: 21 augustus 2017, 11:18:02 »
Nog nieuws?

Offline Int3x0r

 • Trade Count: (0)
 • Pre-Qualifying
 • **
 • Berichten: 69
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #7 Gepost op: 21 augustus 2017, 18:04:29 »
Interessant

Offline steven 325

 • Trade Count: (0)
 • Warming Up
 • *
 • Berichten: 33
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #8 Gepost op: 25 augustus 2017, 07:51:20 »
We wachten in spanning af 😃😃
opel corsa 14i 16v   first car   
opel astra  16i 16v   tof race machine
opel signum 20dti   nu geen opel meer
bmw 325i e36 sedan daily en driftbak daarna alleen
driftbak
bmw 525d e61 m pakket  tof bakske daily now
bmw 325i e36 coupe current driftbak

Offline Lekteraan

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 306
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #9 Gepost op: 28 augustus 2017, 11:56:19 »
Staat deze datum vast?
Ik kijk hier ook al naar uit  ;D
Golf IV 1.9TDI - Sold
BMW E81 120d StageII - Sold
BMW E82 123d - Dead
BMW E91 320d - Daily
BMW E36 325i - Weekend

Offline PJH

 • Premium Member
 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 1154
  • www.openroads.be
Re: 10 jaar BimmerBoard.be : 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #10 Gepost op: 28 augustus 2017, 16:10:43 »
Ook goesting  :exited:

www.openroads.be
Rediscover the fun of driving!

Offline steven 325

 • Trade Count: (0)
 • Warming Up
 • *
 • Berichten: 33
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #11 Gepost op: 5 september 2017, 19:03:57 »
Wacht nog altijd in spanning af
Da gaat toch nog daar hoop ik 😎😎
opel corsa 14i 16v   first car   
opel astra  16i 16v   tof race machine
opel signum 20dti   nu geen opel meer
bmw 325i e36 sedan daily en driftbak daarna alleen
driftbak
bmw 525d e61 m pakket  tof bakske daily now
bmw 325i e36 coupe current driftbak

Offline Jime28

 • Trade Count: (0)
 • Qualifying
 • ***
 • Berichten: 175
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #12 Gepost op: 6 september 2017, 21:55:24 »
Ik ben er ook klaar voor... 8)
e28 m535i '88 dogleg
e34 m5 3.8 '93 drifto
Ford cortina mk1 '62

Offline steven 325

 • Trade Count: (0)
 • Warming Up
 • *
 • Berichten: 33
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #13 Gepost op: 9 september 2017, 16:39:28 »
Hallo bimmerboard
Ik en ik nie alleen denk ik zouden nu toch wel graag wa meer info krijgen voor deze dag zodoende we allemaal voorbereidingen kunnen treffen zoals auto. Vervoer auto. Babysit. En dergelijke
Grts en hopend op antwoord
Steven
opel corsa 14i 16v   first car   
opel astra  16i 16v   tof race machine
opel signum 20dti   nu geen opel meer
bmw 325i e36 sedan daily en driftbak daarna alleen
driftbak
bmw 525d e61 m pakket  tof bakske daily now
bmw 325i e36 coupe current driftbak

Offline jan.van.gent

 • Algemene moderator
 • Trade Count: (+6)
 • Race Legend
 • *****
 • Berichten: 8977
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #14 Gepost op: 9 september 2017, 21:40:22 »
Drift dag dat door, dat is zeker. Dus de babysit kan geregeld worden  :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk


Citaat van: Tom
6000 RPM is voor pannekoeken

Offline BimmerBoard

 • Forumbeheerder
 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • *****
 • Berichten: 2608
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #15 Gepost op: 10 september 2017, 16:51:25 »
Dag BB'ers,

Het goede nieuws: de driftdag gaat door!
Het "slechte nieuws": deze editie wordt zoals normaal. Dus max. 40 deelnemers en 2 stints (elk max 20)
We plannen later nog een editie waarbij we met max. 25 deelnemers gaan werken en open pitlane (wel tegen verhoogde prijs gezien we anders flink verlies gaan hebben) en waarbij ook de lunch speciaal zal zijn :) . We hopen dit nog dit jaar gepland te krijgen. Worst case wordt het begin 2018.

Vergeet dus jullie niet op tijd in te schrijven voor deze editie.

Wij hebben er zin in!!  :clap: :exited: :exited: :exited:

Even de deelnemers van vorige editie taggen:
@BMWHEELS @Elathril @JitseDM @deroedy @freddy_vanos
@K.Tom @laurens e21 @bradec @Gillesiano @L0RENZ0 @Eyckens @Jakke Geys @tepeltje80 @Jime28 @Koen 335d @Motofreak @beemerracing @dinge @BartJanssen @hawé @Zatte Rita @S50e30bmw @jackinthebox @Lekteraan @BMWMB @Viktor vynckier @nikoDS @decockjonas @Rallylover @Maxime/e30 @dieterc @dannyvdb @maxim_ @houtdav @kenson @325iRuben @buzz1000 @Jirkaan @Tchelle @fonny @bwati
« Laatst bewerkt op: 10 september 2017, 16:55:03 door BimmerBoard »

Offline Flowers

 • Trade Count: (0)
 • Warming Up
 • *
 • Berichten: 35
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #16 Gepost op: 10 september 2017, 17:21:58 »
Betaald. Zin in!
Nu eens aan de auto beginnen  :D

Offline Jime28

 • Trade Count: (0)
 • Qualifying
 • ***
 • Berichten: 175
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #17 Gepost op: 10 september 2017, 20:02:08 »
Ik zie de registraties niet meer staan?
e28 m535i '88 dogleg
e34 m5 3.8 '93 drifto
Ford cortina mk1 '62

Offline steven 325

 • Trade Count: (0)
 • Warming Up
 • *
 • Berichten: 33
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #18 Gepost op: 10 september 2017, 20:29:31 »
Betaald nr 12 graag 😎😎🤘🤘

tot dan
opel corsa 14i 16v   first car   
opel astra  16i 16v   tof race machine
opel signum 20dti   nu geen opel meer
bmw 325i e36 sedan daily en driftbak daarna alleen
driftbak
bmw 525d e61 m pakket  tof bakske daily now
bmw 325i e36 coupe current driftbak

Offline Kristofm

 • Trade Count: (0)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 2781
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #19 Gepost op: 11 september 2017, 00:26:36 »
Toeme, ik kan niet, zit met n Evenement

Offline Maxime/e30

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 24
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #20 Gepost op: 12 september 2017, 07:09:32 »
 Betaald! Zie wel de registratieknoo niet staan?
e30 325i
F30 335i
e36 320i drifthok

Offline dannyvdb

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 16
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #21 Gepost op: 12 september 2017, 11:26:51 »
zullen terug van de partij zijn met black Betty, papy en bart devulder

Offline Lekteraan

 • Trade Count: (0)
 • Pole Position
 • ****
 • Berichten: 306
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #22 Gepost op: 12 september 2017, 11:46:34 »
Ook betaald!

Registratieknop is inderdaad zoek :iono:

325i wordt klaargezet, Can't wait!!  :exited: (HM sperdiff en Billstein B14)
Golf IV 1.9TDI - Sold
BMW E81 120d StageII - Sold
BMW E82 123d - Dead
BMW E91 320d - Daily
BMW E36 325i - Weekend

Offline jasper258

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 1
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #23 Gepost op: 12 september 2017, 18:04:28 »
ook ingeschreven en betaald met de Mx5  ;D ;D :blink: 8)

Offline BMWMB

 • Trade Count: (0)
 • Qualifying
 • ***
 • Berichten: 129
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #24 Gepost op: 13 september 2017, 00:58:33 »
Betaald. Ik breng mijn 14-jarige zoon mee als copiloot. Vader en zoon gaan met volle teugen gieten.  :thumbsup:

Offline Nikzz

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 1
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #25 Gepost op: 14 september 2017, 13:31:43 »
Beste,

Ik ben nieuw op het forum.
Ik heb ook betaald voor de drift day maar kan inderdaad nergens de inschrijvingsknop vinden...

Kan iemand me hierbij helpen zodat ik zeker ben van deelname?
Zo kan de babysit geregeld worden ;)

Grtjs,
Nick 335D

Offline Lectra

 • Premium Member
 • Trade Count: (+19)
 • Crashed!
 • *****
 • Berichten: 10877
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #26 Gepost op: 14 september 2017, 16:17:25 »
@BimmerBoard zal wel een lijst opstellen in de openingspost.  :thumbsup:

Offline E61m5

 • Trade Count: (0)
 • Nieuw
 • *
 • Berichten: 12
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #27 Gepost op: 17 september 2017, 21:34:37 »
Overschrijving gedaan!  ;D ;D

@Bimmerpost: Graag enkel nickname van mij vermelden in topic please! Thx!
Kijk er dik naar uit!  :exited: :exited: :exited:

Offline Jime28

 • Trade Count: (0)
 • Qualifying
 • ***
 • Berichten: 175
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #28 Gepost op: 17 september 2017, 22:47:29 »
Hoeveel plaatsen nog vrij?
e28 m535i '88 dogleg
e34 m5 3.8 '93 drifto
Ford cortina mk1 '62

Offline DeRay

 • Trade Count: (+1)
 • World Champion
 • ******
 • Berichten: 1872
Re: 7 oktober Sleep Eat Drift special edition @ Weeze
« Reactie #29 Gepost op: 19 september 2017, 19:07:52 »
Krunk en ik zullen er deze editie terug eens bij zijn.
Krunk zal aanwezig zijn met zijn Z3 2.8 QP en ik met mijn Z3 2.8 roadster.

Voor het hotel weet ik het nog niet helemaal zeker, indien ik hier zekerheid over heb laat ik het weten.
Tot dan!