Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
2
F2X / Re: 2018 - F21 - 120i - M Sport Shadow - Saphirschwarz
« Laatste bericht door eck.9 Gepost op Vandaag om 15:24:11 »
Eindelijk eens tijd gehad om de 120i vast te leggen op camera.

Kritiek en tips op foto's altijd welkom  :)

3
F2X / Re: 2018 - F20 - M140i - M Shadow - Estoril Blau
« Laatste bericht door Danny65 Gepost op Vandaag om 14:59:20 »
Knappe M140i  :thumbsup: Proficiat  :clap:
Enkel het hifi luidspeakersysteem kan me niet overtuigen.Zelf gehad en vond het nie echt de moeite...
Beter paar honderd euro erbij voor harman kardon  ;)
5
Z3M - Z4M / Re: 2007 - E86 - Z4///M Coupé - Sepang Bronze
« Laatste bericht door dadoke Gepost op Vandaag om 14:44:53 »
The modding continues!

Na langere tijd met een half oog de advertenties voor een uitlaat in de gaten gehouden te hebben, kwam ik een tweetal weken terug een RPi tegen in DE.
RPi, in EU niet echt gekend, maar in de States zijn ze er zeer lyrisch over; qua sound zou hier weinig aan tippen als je de online commentaren mag geloven.
Die positieve indrukken hebben dan ook meestal te maken met het aantal dBs dat geproduceerd wordt, en met als negatieve noot dat er een aanzienlijke 'drone' binnenin de wagen is.
Gelukkig heeft RPi recent een db-killer toegevoegd aan de uitlaat hetgeen de drone en dBs al een pak doen verminderen.  Het exemplaar in DE had deze db-killer gelukkig.

De verkoper was trouwens ook zeer enthousiast, zeker icm een airbox.  Daar waar de airbox net iets minder sound levert, bij lage en zeer hoge toeren, vult de uitlaat netjes aan, dus wie weet is dit wel het beste van twee werelden.

Qua installatie nog even geduld, op aanraden van de verkoper ook nieuwe bevestigingsklemmen besteld omdat de oude na +10 jaar wel eens durven afbreken.

Hier toch al de pics in afwachting van de sound   :D

6
Elektrisch & Verlichting / Re: Foutmelding "ander stuurgedrag"
« Laatste bericht door Pannenkoek Gepost op Vandaag om 14:23:06 »
Ik moet zeggen dat ik met zowel mijn nieuwe als mijn tweedehands PS BMW's nooit zever heb gehad over herstellingen binnen garantie.

Heb zelfs velgen bij Salesafter gekocht waar achteraf de lak van los kwam, heb tot 2x toe nieuwe velgen gekregen bij Van Osch.


Velgen die niet van bij hen kwamen, waar ze garantie opgeven? Waw, wie is die dealer dan wel?

Ik leer vanalles bij: bumpers die herspoten worden aan een 250 euro (of zoiets), goede garantieverleningen... Ik heb het helaas al anders ervaren.

Uiteraard, binnen de fabriekswaarborg doen ze over het algemeen niet moeilijk, tenzij het over iets gaat dat niet echt kapot is, meer eerder hinderlijk, dan worden ze behoorlijk weigerachtig. Hoe je garantie verkreeg voor nieuwe velgen die van Salesafter kwamen bij je dealer, is mij een raadsel. Ik heb dat nog niet nodig gehad, garantie daarop wegen geen elders gekochte velgen, maar in voorkomend geval, zie ik hen gegarandeerd nee zeggen. Aftersales in het geheel is voor mij niet zo goed. Ik heb hen nog gevraagd mijn dashcams aan te sluiten, tegen betaling welteverstaan, daar ik zelf niet goed durfde met die airbagpanelen voor en achter etc en ik geen zin had om onthoofd te worden bij een ongewilde activatie (het welbekende geval van de zuigeling die zijn maxi Cosi een kopje kleiner werd gemaakt toen die te dicht bij het dashboard zat). Nee, ze wilden dat niet doen. Ja, ze hadden zelf een dashcam van BMW die ze wel wilden plaatsen, maar dat was toen nog met slechts 1 camera en ik dacht niet dat die specificaties zo goed zaten. Black-vue heeft zich al bewezen en presteerde zelfs deze zomer na uren in volle zon, waar anderen vaak zichzelf uitschakelen dan wel niet meer opnemen.

Uiteindelijk toch zelf gedaan, viel goed mee overigens.

Ik ben wel tevreden over coulance regelingen buiten garantie. Bij de Fransozen moet je daar niet mee aankomen zetten. Maar ik heb, ook van andere mensen, al te veel geleuter gehoord over zaken die wel garantie horen te zijn. Het nadeel is natuurlijk wel dat je binnen het netwerk van BMW moet blijven. Ook zou BMW zoals bij Ford en Volvo en nog andere merken gratis pechhulp moeten geven als je in het netwerk blijft. BMW geeft er 5 jaar en dan kan je die tegen betaling verlengen. Tja...

Als ik wel zo vrij mag zijn om een merk met een hele goede aftersales te noemen waar ik een keer zelf heen geweest ben met de wagen van mijn broer, dan is het Lexus. 't Is bijna autistisch hoe ze je daar ontvangen als een hertog en aandacht besteden aan de kleine dingen. En garantie ja, op het vlak van electronica hebben ze het voor elkaar bij de Jappen en qua mechanische storingen gebeuren daar ook geen gekke dingen. Gratis vervangwagen, gratis brandstof (ik had er 200 km mee gereden).

En een stom detail misschien, maar bij Volkswagen dan weer hebben ze hoezen die exact passen op de diverse modellen zodat bij openstaande motorkap waarbij de technieker tegen de auto aanleunt misschien wel swirls, maar geen krassen meer kunnen veroorzaakt worden. Voor sommigen mss wat dwaas, ik vind het wel goed.

TS zou ik verder aanraden met zijn rechtsbijstand contact op te nemen. Als de verkoper beloofd heeft het in garantie te nemen, dan is het zijn of haar probleem omdat al dan niet bij wie dan ook te gaan bekomen.
7
Voorstelling leden / Re: Hoi , ook nieuw hier !
« Laatste bericht door Deborah Gepost op Vandaag om 13:02:58 »
Thanks :)
8
Elektrisch & Verlichting / Re: Foutmelding "ander stuurgedrag"
« Laatste bericht door Woodykipo Gepost op Vandaag om 12:56:21 »
Hier ook nooit problemen met garantie gehad,toevallig bij dezelfde dealer ;D
Maar de verkoper hier is geen BMW dealer dus hij moet de garantie geven en de kost dragen,maakt het wat anders.
9
BR-Performance / Re: Lente actie bij BR-P
« Laatste bericht door Danny65 Gepost op Vandaag om 12:43:42 »
Bedankt voor de goeie service en prijs gisteren :thumbsup: :thumbsup:
Rijdt fantastisch  :exited:

Grt Danny
10
7 Reeks / Re: 1987 - E32- 730i manueel
« Laatste bericht door ceke1985 Gepost op Vandaag om 12:42:34 »
Ik had de auto ook online gezien! Hele chique kleurencombinatie vind ik. Hoe is het met de onderkant van de deuren gesteld?

Heel goed! Enkel onderaan de bestuurdersdeur een minimaal plekje gevonden. Ga ik eerstdaags eens laten controleren door een bevriende carrossier.

Zelf deze week al onderhoud gedaan deze week. Ik post vanavond wat foto's.
Draagarmen vooraan zullen deze week allemaal worden vernieuwd. Zijn gisteren besteld.

Daarnet bij Guy De Clercq langsgeweest. Op 12 november mag ze binnen voor nog wat andere werkzaamheden ( brandstofleidingen, kleppen stellen, nieuwe radiator enz)


Greetz
Pagina's: [1] 2 3 ... 10