De Werkplaats > ICE & Navigatie

 BMW X5 45e Gx5 - geen interne harde schijf - aansluiten Ipod ?

(1/1)

Diezelke:
Dag allemaal,

Ik begrijp dat de BMW X5 45e GX5 geen interne harde schijf meer heeft om bijvoorbeeld muziek op te zetten.

Heeft al iemand geprobeerd om bijvoorbeeld een Ipod Classic aan te sluiten op de middenconsole ? Is dat gelukt ? Bij mij herkent de wagen de Ipod niet, noch in de middenconsole, noch in de USB bij de bekerhouders. Misschien dien ik een andere adapter te gebruiken om van de Ipod Classic naar de USB A (bij de bekerhouders) dan wel de USB type C (in de middenconsole) te gaan ?

iemand enige suggesties ?

Ik zou toch graag mijn muziek makkelijk in de wagen raadplegen.

Alvast bedankt

Diezelke:
intussen ook wat opzoekingen gedaan en blijkbaar zou vanaf 2021 er geen harde schijf meer in de X5 zitten, althans niet toegankelijk voor de bestuurder (enkel voor BMW).

Blijkbaar kan je evengoed een SSD flash drive tot 256 Gig in de middenconsole leggen. De wagen zou dat herkennen en voice commands zouden mogelijk zijn.

iemand ervaring hiermee ?

Alvast bedankt

Diezelke:
Intussen SSD schijf van 1 TB gekocht. Morgen testen. I'll keep you posted.

Diezelke:
Bij deze getest; SSD aangesloten in de middenconsole; Works like a charm; Enig nadeel, zit nu met een Ipod waar ik niets meer mee kan doen.

Iksree:

--- Citaat van: Diezelke op 24 mei 2022, 15:47:29 ---Bij deze getest; SSD aangesloten in de middenconsole; Works like a charm; Enig nadeel, zit nu met een Ipod waar ik niets meer mee kan doen.

--- Einde van citaat ---
Ipod verkopen

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie