Het Forum > BimmerBoard Meet & Greet

 E36 & pre 2000 Meet & Greet 26/06/2022

(1/12) > >>

Avus_3.0:
Beste Bimmerboard leden,

Vorig jaar had ik met enkele vrienden van de E36club en van hier op bimmerboard afgesproken bij ons in Bornem eens samen te komen met onze classic cars en een gezellige namiddag te hebben. Omdat er toen toch een 30tal wagens waren afgekomen smaakte het eigenlijk naar meer en hebben we samen met enkele leden van de E36 club onze koppen samen gestoken en organiseren we dit voor de 2e keer. Deze keer hebben we het event aangevraagd bij de gemeente zodat de parking heel de dag voor ons zal vrijgehouden worden. Ik post hieronder de algemene info vanuit de e36 club en hoop toch weer enkele Bimmerboard leden tegen te komen op onze meet & greet.

Groetjes Frederik
Op 26/06/2022 organiseert E36club.be zijn langverwachte M&G ! Hier hopen we jullie allemaal te verwelkomen voor een leuke kennismaking met andere leden of om elkaars wagen te bewonderen en misschien ideeŽn op te doen.
Algemene info:
Wat kost deze m&g?  De m&g is volkomen gratis.
locatie: Barelstraat 111K te 2880 in Bornem (Deze parking word afgesloten voor ons en hier is een vergunning voor uitgereikt)
Tijd: 10.30u - 18u
Wie is er welkom?  Elke type bmw is welkom op dit evenement met voorwaarde ( bwj: < 2000)
Opstelling wagens: Voor de foto's is het de bedoeling dat alle E36ers bij elkaar staan en dat al de andere types (E21, E34. ...) op een andere locatie op de parking bijeen gaan staan.  Dit zal je duidelijk gemaakt worden aan de inkom. Gelieve deze richtlijn te respecteren.
catering: Er zal drank en eten voorzien zijn om jullie buiken te kunnen vullen.
stickers E36club: Op het evenement zijn de E36club.be stickers beschikbaar. Deze kan je bekomen  aan de inkom en hiervoor zal een kleine vergoeding voor gevraagd worden. Flyers zijn gratis te verkrijgen.
Regels:
- Gelieve niet teveel lawaai te maken in de omliggende geburen. We weten allemaal dat er sportuitlaten zijn, maar om de vrede te bewaren zouden we het op prijs stellen dit te beperken om misschien in de toekomst deze locatie ook te kunnen gebruiken. Onodig revven heeft dus geen meerwaarde!
- Racen op de openbare weg is zoiezo verboden en de politie zal dit ook in het oog houden aangezien we dit officieel hebben aangevraagd. E36club is niet verantwoordelijk voor slecht gedrag buiten de parking.
- Hou het gezellig en heb respect voor andere hun materiaal/ wagen
- er worden vuilzakken voorzien om daar al je afval in te gooien. Gelieve deze te gebruiken of u afval mee naar huis te nemen.
We hopen alvast op goed weer en een mooie opkomst !
met vriendelijke groeten
Het beheer
E36club.be

Avus_3.0:
Enkele foto's van vorig jaar kan je in het onderstaande topic terug vinden:

http://www.bimmerboard.be/forum/index.php?topic=72235.0

E36club.be:
Woop woop 😀

order66:
Ik volg dit makker, toffe meet! :thumbsup:

De M5 komt naar huis vandaag, dus ik hoop dat het lukt langs te komen.

Liquid Li0n:
Als ik kan kom ik wel eens af met de E34

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie