Mijn Voertuig > Oldtimers & Classics

 1987 - E28 - ///M535i - Gandalf

<< < (3/85) > >>

bt.:
Profi, zalige kar!!

Lectra:
Tof om te zien dat deze op BB blijft.
Lekker hok.
En nu snel terug die witte wielen eronder...

joris:
veel plezier er mee maar dat zal wel lukken.

had zelf ook interesse en ben ook gaan kijken geweest.


heb je al plannen om dingen,s te veranderen of aan te passen?
en voor wat ga je hem gebruiken, als ik de uitleg lees ga ik er vanuit dat het een daily wordt?

Snorkel:
Dikke bak!!   :thumbsup:
Knappe vormgeving.  Een waardige classic...

vinox:
In doubt daarover eigenlijk. Ik vind de witte velgen ZOveel mooier, dus die genieten definitely mijn voorkeur voor op de gewone weg. Feit is... On track weet ge waar de gevaarlijke kerbs liggen, en de welke ge kunt pakken. Op die manier zout ge uw velgen normaal niet te hard mogen beschadigen. Op de Belgische openbare weg however... Ander paar mouwen. Ene stevige put (en die zijn der verdoeme genoeg) en ge rijdt uw velg naar de knoppen. Dus tbh, zou ik ze liever voor de semi's bewaren. Dat zou dan ook betekenen dat de wagen lichter is waar het van belang is ;D

Bedankt voor de fijne comments tot dusver allemaal, het is duidelijk dat deze goed in de smaak valt, zoals verwacht :) Wel Joris, dat ge hem al mist en dat het gevoel gemengd is, da's normaal, dat gevoel ken ik maar al te goed van toen ik Jessica moest verkopen en eigenlijk nog meer toen ik Daffy weg deed. Toen ging ik naar ne major upgrade, van 118D naar M3 en toch deed dat pijn, want als ge echt ne liefhebber zijt, vormt ge nen band. Ge bouwt herinneringen op, positief en negatief, ge ervaart emoties, de auto wordt meer dan gewoon een auto, het wordt deel van jezelf. Ik ga mezelf helemaal laten opnemen door deze, die band zal er snel zijn, daar ben ik zeker van, en ik laat hem niet meer gaan. Frits blijft verantwoordelijk voor de werken eraan, in hem hebben we beiden het volste vertrouwen (terecht :wiggleyes: ;D ), en ik zal kosten nog moeite sparen als dat nodig is! :thumbsup:

Wat het gebruik betreft, Gandalf zal zeker niet als daily gebruikt worden, daarvoor heb ik de leaseslet. Hij komt enkel buiten voor plezierritjes, daarom niet alleen in het weekend, dat kan in de week ook, bvb als ontspanning na ne klotewerkdag. :) Maar zijn hoofddoel wordt toch waarvoor hij stilaan meer en meer gebouwd werd door Joris tot nu toe, en in de toekomst door mij: trackdays, Nordschleifetrips, en uiteraard ook af en toe een BB-tripje naar Weeze :D De upgrades zullen gebaseerd zijn op wat mag en niet mag voor oldtimers en op de openbare weg, en ik ga zeker ook rekening houden met hoe makkelijk ze omkeerbaar zijn. Een rolkooi bvb is niet omkeerbaar, dat zal dus goed overwogen worden voor ik daarvoor ga. Een kuipstoelke ter vervanging van de chauffeursstoel kan bvb ook, al zijn die originele M stoelen eigenlijk waanzinnig comfortabel. Verder zullen er mss wat motorische upgrades volgen, maar daarmee wacht ik liefst zo lang mogelijk, want pk's wennen uiteindelijk zo snel... Ik vind handling véél belangrijker. Het zal allemaal met mondjesmaat gebeuren, upgrades zijn wat mij betreft volledig ondergeschikt aan het in orde houden van de wagen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie