BMW Algemeen > Trackdays

 Trackday verzekering...

(1/8) > >>

Franzino:
Voor de mensen die het zou interesseren;

Zoals jullie wel weten dekt een gewone verzekering nooit circuituitstapjes.... Bij de NS kan je misschien nog wat foefelen, omdat dit een openbare tolweg is een geen officieel circuit (prive terrein)

Ik heb eens liggen informeren wat een verzekering zou kosten voor als ik den M op circuit zou willen verzekeren. In Belgie heb ik niets deftig kunnen vinden. Ik heb een verzekeringsfirma (http://www.gullwing.nl/) in NL gevonden die wagens, bestuurders, enz verzekeren op circuit. Op Drivingfun zijn ze hier positief over. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in verzekeringen voor echte pure circuitwagens (zonder kenteken) en prive wagens die trackdays doen. Het is een zeer eenvoudig systeem en ze doen dit wereldwijd. Je zegt een paar dagen op voorhand waar en welke dag je gaat rijden en je stort het geld. Hij is dan die dag verzekerd voor opgelopen eigen schade als gevolg van een ongeval of voor als je hem volledig pere totale (total los) zou rijden op circuit.

Ik heb een offerte binnen gekregen voor wat dit per dag zou kosten voor mijn Z4M... Dit zou +/- 325euro per dag kosten . Hij is dan verzekerd voor zijn huidige dagwaarde en een Z4M van 2006 is nu 25.000euro waard. Hoe lager uw dagwaarde hoe lager uw premie natuurlijk.

vinox:
Awel da's nu eens interessant zie, merci voor den tip!  :thumbsup:

jayjay:
Interessant.  Wij hebben zelf ook al gewerkt met autosportverzekering.nl
Premie is inderdaad afhankelijk van de dagwaarde, of de waarde dat je je auto wil verzekeren.

Franzino:

--- Citaat van: jayjay op 20 mei 2011, 19:45:54 ---Interessant.  Wij hebben zelf ook al gewerkt met autosportverzekering.nl
Premie is inderdaad afhankelijk van de dagwaarde, of de waarde dat je je auto wil verzekeren.

--- Einde van citaat ---
Inderdaad autosportverzekering.nl heb je ook. Heb ik zelf nog geen contact mee gehad. Ik kan enkel zeggen dat ze bij Gullwing zeer vriendelijk en behulpzaam waren om alles uit te leggen.

Mercules:
Zeer interessant!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie