Varia > Verkeer en Wetgeving

 Autokeuring beu!

<< < (5/197) > >>

Grote Smurf:
ik weet  1ding,in brakel zien ze mij niet meer  ,ga de volgende keer naar ghislengien   ;)  suc6 morgen  ;)

Nothing Else:

--- Citaat ---ik weet  1ding,in brakel zien ze mij niet meer  ,ga de volgende keer naar ghislengien     suc6 morgen 
--- Einde van citaat ---

In Brakel en Ghislenghien kun je niet terecht voor een geometriekeuring. En in Ghislenghien zijn ze heel gemakkelijk qua keuring. Je krijgt er bijna alles gekeurd.

Lectra:

--- Citaat van: Frits op 21 januari 2010, 16:52:48 ---Ik ben toch al ooit op die geometriekeuring geweest met een bodemplaat, en daar is toen geen woord over gezegd.


--- Einde van citaat ---

I'll second that....
Ben er zelfs 2 keer geweest met dezelfde bodemplaat..;   :)

NilsVB:
Ai das minder Christophe omda hier allemaal te lezen :-\ Dan denkt ne mens dattem safe zit met keuringsattesten en al en ze vinden dan nog van alles :-\
't Is glek tzelfde liedje bij mij over een half jaar met die lamp die nen 0,5mm te laag stond ::) :censor:
Veel succes ermee!

@Zwarte Beemer: kheb daar ook al aan gedacht, ma op da kaartje da ge altijd krijgt, staat er op van "verplicht te melden op volgend kantoor te Brakel"  :blah: Doen ze daar nie moeilijk over als ge ergens anders gaat? :iono:

gilardoni:

--- Citaat van: Nothing Else op 21 januari 2010, 09:28:39 ---Ik moet het hier ff kwijt...  :thumbdwn:

Normaal heb ik dinsdag terug een afspraak voor een geometrie keuring wegens het plaatsen van verlagingsveren.
Wat voorafging...
Een paar maand terug heb ik in een erkend montagestation veren laten plaatsen. Wagen opgehaald en direct ermee naar de bandencentrale om te laten uitlijnen. Dag erachter naar de garage zodat zij ermee naar de keuring kunnen gaan (voertuig moest toch in zijn geheel gekeurd worden) voorzien van de nodige attesten. 's Avonds mijn wagen gaan ophalen "Sorry meneer, wagen is gekeurd behalve uw vering" "Wat is de reden ?" "Nummer van de veren komt niet overeen met nummer op attest". Bon, ik terug naar het montagestation, daar gekeken, blijkt dat er op de veren 3 nummers staan waarvan 1 wel overeenkomt met het attest. "Keuring heeft slecht gekeken" klinkt het. Nu bel ik voor een afspraak voor een geometriekeuring in Zwijnaarde omdat ik er nu op een rapte zelf wil mee gaan en dus een halve dag verlof moet nemen, blijkt dat de volledige bodemplaat eraf moet. Dus dat wil zeggen dat ik eerst naar de garage mag gaan om dit te laten doen, daarna naar die keuring en dan terug naar de garage...  >:( Ne mens heeft maar dat niet te doen. Had ik het geweten kwamen er nooit geen verlagingsveren pffff.  :censor:
--- Einde van citaat ---

Voor mij hetzelfde, die miserie kan ik allemaal missen. Hoogstens veerkes die ik dan wel zwart laat coaten

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie