Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Varia / Re: beste hypotheek voorwaarden gezocht voor aankoop van huis
« Laatste bericht door Tom Gepost op Vandaag om 21:27:08 »
Ik lees hier voortdurend dat mensen hun 'schuldsaldoverzekering' in brengen om zo fiscaal iets te recupereren. Ons werd dit sterk afgeraden.. Misschien ook niet onbelangrijk om nog eens te informeren wat het beste is @Philtjens ..

http://www.kapitalevragen.be/2017/belastingen-is-een-schuldsaldoverzekering-fiscaal-aftrekbaar/


Ik heb mijn SSV in een tak 21 bijeengesprokkeld en zo elk jaar aftrek genoten. Die kan ik dan in een eenmalige premie omzetten, volgens mij ontspring je die dans dan.
Verder kun je best eerst je korf met je lening opvullen. Ik ken iemand die alleenstaand is een huis gekocht heeft en geen SSV moest nemen, ging wel via kleine landeigendom.
Bij Argenta moest de SSV al niet bij hun lopen, ik heb wel niet  of het verplicht was want ik wou er zowiezo 1 afsluiten.
2
Advies / Re: Advies, hulp, tool gezocht! Schijfremmen niet los te krijgen...
« Laatste bericht door noobke Gepost op Vandaag om 21:23:15 »
Zoals degioke en b_ken al aanhaalde remschoenen los zetten.

Nr 3 op deze tekening. Kan je door een gat van een van de wiel bouten doen met een platte schroeven draaier.

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

3
Oldtimers & Classics / Re: 1985 - E28 - 520i
« Laatste bericht door bostonvert Gepost op Vandaag om 21:22:10 »
Na de reparatie van de nummerplaatverlichting heb ik een klein beetje roest gevonden onder de kofferbakpakking! Dit kon ik absoluut niet zo laten dus heel de pakking er af getrokken (helemaal vergaan), afgeschuurd, roestomvormer er op gedaan en vervolgens primer. Voorlopig is de primer aan het drogen en daarna nog een laagje lak. De lip van de koffer was toch vol met kleine krasjes en enkele deukjes dus hopelijk zal dit er weer wat beter uitzien als ik klaar ben. Aan een oldtimer kan je dus letterlijk eeuwig bezig blijven!

Ondertussen ook een spuitbus in de lakkleur aangekocht en clearcoat om alles fatsoenlijk terug af te werken. Een nieuwe pakking is ook onderweg, heeft me 85 euro gekost! BMW is serieus hun prijzen aan het optrekken voor oldtimer onderdelen....

4
BimmerBoard Meet & Greet / Re: Mid Summer Z-meet 2017 20/8/2017
« Laatste bericht door henotteke Gepost op Vandaag om 21:21:14 »
5
Varia / Re: beste hypotheek voorwaarden gezocht voor aankoop van huis
« Laatste bericht door Tom Gepost op Vandaag om 21:18:34 »
Er werd gevraagd om On topic te blijven, dat ga ik ook doen. Je in het rood erbij geschreven commentaren zijn incorrect of naast de kwestie overigens.

En een hypotheek is wel degelijk iets voor de bank en dat is het punt dat ik initieel al maakte en eigenlijk helemaal correct is. Of je dat nu graag hoort of niet. Niet meer niet minder. Hypotheek is een zakelijk zekerheidsrecht. Volgrecht enzo ken je wellicht ook wel vanuit je bancaire ervaring. Ontlener ofwel eigenaar heeft eigendom ofwel het recht om ten volle zijn goed te benutten. Waarom zou een ontlener dan nog een extra recht nodig hebben als ie alles al heeft? Een hypotheek is een mechanisme voor de bank bij wanbetaling. Een bevoorrecht schuldeiser. Dat men in de volksmond een huislening gratuit een hypotheek noemt, kan ik ook niet aan doen. We begrijpen elkaar?

Als dat niet zo is: er bestaat zoiets als Pm en daar antwoord ik graag verder. We zullen dan wel zien wie al dan niet HLN niveau heeft (waar overigens niets mis mee is want hier zitten misschien wel lezers of commentatoren op het forum), ik speel in ieder geval liever op de bal dan op de man.Als je nog iets nuttig publiek wou meedelen tav mijn Posts, alludeer op mijn tekst over de ssv. Maar zover ik weet is die naast basic vooral juist. Als dat niet zo is, verbeter het dan zodat de mensen weten wat ze er aan hebben want dat was een van de laatste dingen waar nog twijfel over was. Period en tot pm's.

6
F3X / Re: 2016 - F30 - 340i - Alpinweiß - M Sport #nieuwe wintervelgen besteld pag14
« Laatste bericht door F31J Gepost op Vandaag om 21:18:14 »
@F31J , Jep, ik vermoed hij ook  :iono:

Was je van de eerste meters al sneller weg?
7
E30 / Re: Voorstellen E30 325e + vraagjes
« Laatste bericht door kris van can Gepost op Vandaag om 21:13:59 »
Heb je ergens wel een punt, alleen toen de moter eruit werd gehaald voor revisie hebben ze de motorruimte in bmw m3 blauw gespoten omdat ze van plan waren heel de wagen in dat blauw te spuiten maar is er nooit van gekomen.. nu je me verteld dat oem kleur meer waarde zal hebben nadien begin ik wel enorm te  twijfelen nu, wat doe ik met de moterruimte dan hmm
Ps. zwart leren interieur

Ps2: iemand toevallig een origineel radio liggen?   :)motor ruimte spuiten of een hele wagen je zal veel goed koper uitkomen met het motor compartiment alleen te spuiten hoor.

 :)
8
F07/F10/F11 / Re: 2011 - F11 - 535D - Carbonschwarz - M performance
« Laatste bericht door 999-LUD Gepost op Vandaag om 21:13:36 »
Een berg mee afgereden? Zo laag ligt die toch niet?

Hopelijk wat voor de verzekering  ;)
9
F07/F10/F11 / Re: 2011 - F11 - 535da Sophisto Grau
« Laatste bericht door 999-LUD Gepost op Vandaag om 21:10:29 »
Wegens vrouw en (vooral) honden in de wagen gaat dit helaas niet mogelijk zijn  :neener:

Even op straat zetten en filmen moet bij de mogelijkheden op deze planeet behoren   :thinking: :imho:
10
BMW Nieuws / Re: Nieuwe 7-Serie G11 / G12
« Laatste bericht door M-Power Gepost op Vandaag om 20:50:08 »
Pagina's: [1] 2 3 ... 10