De Werkplaats > ICE & Navigatie

[X-reeks] [G05] Bowers and Wilkins of aftermarket

(1/3) > >>

mrDoxie:
Ik zit momenteel in een aankoop traject voor een X5 G05. De  verkoper had me bij bestelling correct aangegeven dat Harmon Kardon een probleem kon zijn. Dit is nu ook gebleken, en als ik HK laat staan dat kan BMW geen leverdatum geven.

De gewone Hifi is geen optie, dus heb ik deze week nog een afspraak in Bornem om daar het geluid van Bowers en Wilkins te testen.  Een serieuze meerprijs, maar als het goed klink zal ik het wel overleven.  Op bimmerboard lees ik ondertussen enkele berichten dat ook B&W problematisch zou zijn voor levering. 

Ik ben dus op zoek naar een Plan C.  ďAftermarketĒ. Vandaar mijn vragen, zijn er mensen hier die ervaring  hebben met bepaalde apparatuur en installateurs die ze kunnen aanraden? Ik wil met zoín complexe auto toch liefst een installateur die gewoon is met BMW te werken!  De meeste google searches leveren niet zo gek veel op!

Alvast bedankt!

HeavyD:
Ik lees veel over Bavsound als aftermarket oplossing. Dit is een installateur in BelgiŽ/Europa: https://falconcars.be/
BW is pokkeduur in BelgiŽ. Dit kost de helft in dollars in de US.

Eigenlijk heel erg van BMW dat ze in het high end segment geen deftige geluidsinstallatie kunnen leveren. Koop maar een auto van 100K zonder upgraded geluid. Dat is te zot voor woorden.
Ik heb een maand met een G05 vervangwagen gereden met de hifi boxen en dat trok op geen kloten. Uit pure miserie een maand geen muziek opgezet. Totaal onacceptabel.

mrDoxie:
Bedankt voor het antwoord. Ben het idd wel eens dat dit soort auto een goede audio afwerking verdient. In mijn zoektocht bij verschillende merken is het overal wel iets dat wegens  "chip" tekort niet geleverd kan worden. Ik zal alvast eens bij falconcars langsgaan!

rgds,

tom_il:
mijn broer zijn G31 520e word ook maand na maand uitgesteld. Was oorspronkelijk Sept is is onderstussen Nov geworden. Geen idee wanneer het nu echt gaat zijn.

Motorsport88:
Aftermarket sound systems (high end range)
Spelen minstens evengoed of beter dan de OEM beschikbare sets.
De B&W set vind ik zelf wel een zeer knap systeem kwa looks, sound kwaliteit geen idee, maar vergeleken met een H&K of Hifi speelt een deftig aftermarket systeem wel 10x beter.

H&K vind ik trouwens altijd tegenslagen bij Bmw.. Is helemaal niets bijzonders.
Als je toch eveneens voor een aftermarket zou gaan, mag je altijd een PB sturen voor meer info.

Succes!

Verstuurd vanaf mijn SM-G988B met Tapatalk

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie